2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴۰ سالمه ۳ تا بچه دارم اما از اونجا که دوست دارم بچه هام یه برادر داشته باشن میخام دوباره باردار بشم 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

اگه حوصله و اعصاب به اضافه پول داری بیار وگرنه اصلا.

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..

اگه شرایط بزرگ کردنشو داری و دوس داری داشته باشی آری...

اگه بچه دوست نداری و شرایط مالی و روحیشو نداری نه...چون بچه آوردن و بزرگ کردن و تربیتش کلی دردسر داره اگه دوس نداشته باشی، نمیتونی تحمل کنی سختیاشو علاوه بر اون شرایط مالیشو هم باید داشته باشی از هزینه بارداری بگیر تا لباس و سیسمونی و...

«باز می‌شه این در، صبح می‌شه این شب، صبر داشته باش...»    
اولش آدم میگه نمیخوام ولی بعدا که یواش یواش متلکهای دورو بریا شروع میشه اونوقت میفهمه بچه نیازه، مر ...

کسی ک بخاطر متلک بقیه بچه دار شه. تمام زندگیش با حرف مردم می‌چرخه .

کاربر قدیمی هستم.   
اولش آدم میگه نمیخوام ولی بعدا که یواش یواش متلکهای دورو بریا شروع میشه اونوقت میفهمه بچه نیازه، مر ...

من دو تا از دست دادم.خانواده همسرم دیگه هیچی نمیگن.پدرم هم.ولی قبلش میخواستن

خوب تو سنی نداری.کلی وقت داری.من 37 سالمه

اره ولی برا شما داره دیر میشه ها اگه قصدشو داری بیار چون دیگه حوصلت نمیکشه..

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!