2777
2789

بچه داری سختتتترین کار دنیاس من خودم بعد از کلی وسواس وشک و تردید بعد هشت سال تو سن 33 سال اقدام کردم با اینکه هم حاملگی و زایمان عالی داشتم و خدا رو شکر میکنم یه گل دختر دارم ولی دلم واسه اون روزای دو نفری لک زده.. آزادیت گرفته میشه تا چند سال .. 😧 ولی خوب فرقی نمیکرد چه دو سال پیش حامله میشدم چه حالا بالاخره باید میشد.. باز خدا رو شکر دخترم دو سالش شده یکم سختیش کم شده و دارم بازم به خودم میرسم ولی دو سال رو واققققعا سختی کشیدم خصوصا شب نخوابی😢 

شما سنتون کمه بنظرم اگه از شریک زندگی راضی هستین و شناخت دارین تا سال دیگه اقدام کنین چون الانه که انرژی داری بزرگتر که بشی اعصابتم ضعیفتر میشه.. لااقل بچت بشه سه سالش تو بازززم انرژی کافی داری و جوونی و به تفریح و آزادیت برمیگردی 😊

مشاوره پوست و مو رایگان🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا باید بذارم

بانک تخمک موسسه رویان

خودشون تخمک کشی میکنن فریز میکنن واست

اینجوری هیچ وقت استرس کم شدن ذخیره ی تخمدان رو نداری و هر وقت بخوای بچه دار میشی

خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد