2777
2789
عنوان

زايمان طبيعى يا سزارين؟؟؟؟

1502 بازدید | 185 پست

سلام صبحتون بخير

الان هفته ٣٨و دو روز هستم تاريخ زايمانم ١٦ دى مشخص شده

ميدونم يكم ديره ولى دارم به سزارين فكر ميكنم خسته شدم انقد كابوس ديدم زايشگاه كه ميرم سرم گيج ميره و فشارم ميوفته از ترس(بارداريه دوممه، زايمان سخت اولى اين ترسو بجونم انداخته،هشت سال گذشته ولى دردشو هنوز حس ميكنم)

حالا مى خوام بدونم چند وقت قبل از تاريخ زايمان سزارين ميكنن

بعد از ظهر مى خوام با دكترم صحبت كنم همسرمم گفته هر جور خودت صلاح ميدونى ولى ميترسم از بعدش از عوارضى كه داره 

لطفا بيايد از خوبيا و بدياش بگين راهنماييم كنيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا سزارین داشتم خیلی راضی هستم و هیچ مشکلی هم نداشتم.۳۸ هفته و ۳ روز سز کردم

عزيزم چند روزه ميتونم بلند شم كارامو خودم انجام بدم منظورم دستشويي رفتن و درست نشستنه 

الان چقد از سزارينتون ميگذره؟

جاى بخيه ها درد نميگيره؟

عزيزم چند روزه ميتونم بلند شم كارامو خودم انجام بدم منظورم دستشويي رفتن و درست نشستنه  الان چق ...

باورت میشه من همون روزی که از بیمارستان برگشتم رقصیدم😁همه تعجب میکردن!من بعد از یک هفته خودم میتونستم کارهامو انجام بدم.اصلا و ابدا بخیه هام درد نداشتن.الان ۱۴ ماهه که زایمان کردم

اصصلا قابل قیاس نیست اینجا هرکس تجربه خودش و میگه و بدن با بدن خیلی فرق داره یکی سزارین میکنه یروزه سپا میشه یکی ده روز دوره نقاهتش طول میکشه یکی طبیعی ازروز اول سرپاس یکی بچه انقد اذیتش میکنه هفته اول دراز کشه عزیزم شما شرایط و بدن خودت و ببین توکل کن برخدا و شرایط و بدن شما صددرصد مشابه خانمای اینجا نیست

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
خيلى 😣 شما چند روز طول كشيد تونستيد كاراتونو خودتون انجام بدين؟

من 5 روز بعد از زایمان تو بازار میچرخیدم خودم بچه به بغل رفتم بخیه هامو کشیدم خدا شاهده واسه دهمم کل غذاها ی مهمونی دهم خودم درست کردم.بستگی داره اگه خوش گوشت باشی و لاغر اصلا اذیت نمیشی

راضى هستين؟ چرا ميگن بعدش جاى بخيه ها هميشه درد داره چند هفته سزارين شدين؟ ببخشيد زياد ميپرسم

ببين به نظرم با ترس و إسترسو خاطره بدي كه تو داري سزارين كني بهتره ،من از كسايي كه تجربه دو تاشونو داشتم يه عالمه تحقيق كردم همشون ميگن سزارين بهتره ،خودمم هشت هفته ديگه زايمان دارم بدون شك سزارين ميشم با بيهوشي😍😍😍