خواهش میکنم بخدا برای دلداری و این حرفا نگفتم....واقعیته همچین مواردی زیاده به حرف این و اون توجه نکن هیچ پس لرزه ای نمیاد اصلا...خونتون احتمالا طبقه دوم به بالاست که حس کردید وگرنه دو ریشتر زیاد قابل حس نیست شما مشهدید امام رضا رو دارید نباید بترسید یه نفر تو شهرتون هست که مواظب همشهریاشه خیالت راحت...
من ک لوازما رو جمع کردم گذاشتم دم در،کار از محکم کاری عیب نمیکنه،هنوز قلبم داره تند تند میزنه
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
وااااای خدای من بخاطر دو ریشتر هم خودتو اذیت میکنی هم اون طفل معصوم رو....عزیزم نترس نگران نباش انقدر استرس به خودت و اون بچه نده ۲ ریشتر اصلا جزو زلزله حساب نمیشه الان تو سایت زلزله نگاری ۳و خورده ای ریشتر آذربایجان اومده چندبار فارس و جاهای دیگه...ما روزانه هزاران بار ازین لرزش ها داریم خودمون متوجه نمیشیم از طبیعت زمینه...اصلا نگران نباش بعدشم بعد ۲ یا ۳ ریشتر هیچ پس لرزه ای نمیاد ۴ ریشتر به بالا احتمال پس لرزه داره ولی ۲ ؛۳ ریشتر شاید چند بار لرزش های زیر ۲ریشتر بیاد که اصلا ما متوجه نمیشیم ولی خیالت راحت زلزله شدیدی نمیاد الان زمین داره انرژی شو خیلی ریز تخلیه میکنه خخخ...خیلی خنده داره که بخاطر ۲ریشتر کوچولو به اون بچه تو شکمت استرس بدی به حرفای بقیه هم گوش نده بعضیا آزار دارن مردم رو الکی بترسونن یه آیت الکرسی و چهار قل بخون و بخواب بابا شما مشهدیا امام رضارو وقتی دارید غم نداشته باشید....راستی حرم امام رضا رفتی منم دعا کن ده ساله منتظر بچه ام خدا بهم نمیده ....امیدوارم بچه تو به سلامت به دنیا بیاری ❤️❤️❤️
عزیزم هیچی نمیشه نگران نباش با خیال راحت برو بخواب
وای نمیشه همش میترسم
بهرحال عزیزم این تخلیه انرژی روزانه زمینه و هزاران بار در روز این لرزش های کوچیک اتفاق نیفته ولی ما متوجه نمیشیم الکی نگران نشو پس لرزه ای در کار نیست برو راحت بخواب به چرت و پرتای الکی بعضیا هم توجه نکن