2777
2789

تاتعریفت ازدعواچی باشه؟!!جیغ وداد قهر خونه بابا کتک کاری اینا؟!!!

ماتقریبا چندروزه نه یبارسراختلاف نظراتمون بحث میکنیم ودلخوری هم ممکنه پیش بیادخب اگه این منظورته چین روز نه بابا!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر ماشالله بگم چش نخورین چیکار میکنین انقد کم دعواتون میشه

مرسی عزیزم اینکه همسرم آرومه خیلی تاثیر داره کلا خیلی دیر عصبانی میشه من هرچی غر میزنم اون هیچی نمیگه😁

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

اوایل ازدواج روزی ۶.۷ بار.جوری که کاملا دشمن بودیم باهم تا زن و شوهر.به مروز زمان وسالهایی که گذشت به اتفاق نظر رسیدیم و انگار دیگه حوصله دعوا و جنجال نداریم الان دو هفته ای یه بار در حد بحث کوچیک دعوا نه

تا دوماه پیش همش سر چیزای مسخره ک حتی یادمم نمیاد دعواهای جنجالی را مینداختیم بعدشم اشنی میکردیما...ولی حالا دوماهه بعداز قضایایی ک خسته شده بودیم دوبار دعوامون شد اونم انقدررر منطقی تموم شد ک هنگ کروم خیییلی با سریای قبل فرق داشت...

الکی مثلا چی؟

در حد تذکر همین

کلا جفتمون دنبال ارامشیم

ولی قبل پریود اصن نمیتونم خودم‌کنترل کنم به ترک دیوار هم گیر میدم

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
دوس پسرم بهم گفت دستتو میشکنم اگه ببینم دیروقت میای خونتون به نظرتون طبیعیه؟ 😶😶

واااا...اینو کجای دلمون بزاریم..دوست پسرو چه به این حرفا..به اون چه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من...وین حرف معما نه تو خوانی و نه من...هست در پس پرده گفتگوی من و تو ...چون پرده درافتد نه تو مانی و نه من