الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زندگی کوتاه و حیفه که با روزمرگی هدر بره خوبه به هر چیزی علاقه مند شدی دنبالش بری
بله بدون جسارت اما بنظرم یک دکترا گرفتن بهتر از چند تا لیسانس گرفتنه یک کار تخصصی تخصصی بهتر از چند کار نیمه تخصصی هست.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یعنی تو چهل روز اصلا گناه نکنم ؟ یا مرحله به مرحله برم جلو ؟ مثلا چهل روزدروغ نگم بعد چهل روز غیبت ن ...
بله مرحله به مرحله برو جلو .یکجا که خیلی سخته .به نظرم از نماز اول وقت و با توجه شروع کن .نمازت درس بشه خیلی صفات دیگه هم درس میشه کمکم .ولی خوب باید صبر داشته باشی .علما هم تا آخر عمرشون با نفس مبارزه کردن
تازگی قصد دارم هر هفته همایش خنده برم ....گاهی میریم روستا گردی و میریم امامزاده روستاها عاشق هوای پاک و اکسیژن روستاهای سرسبزم
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...