ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
لذت پایدار برای من یعنی عشقی که به همسرم دارم واز سر هوس نیست یعنی مادرانگی که چندساله دارم با بند بند وجودم حسش میکنم یعنی سختیایی که تحمل میکنم به امیداینکه یه روز خوب به تموم اهدافم میرسم
و.....
جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
لطف دارید جالبه تغییر دادن دستور غذا ها ؛ حتی اگه تغییر جزئی باشه و ساده
قوانین دارم توش مثلا مزه خاصی قالب نمیکنم مثلا هویج شیرین میکنه اگه ابداعی هویج بریزم تو چیزی کم میزنم وگرنه شیرین میشه ابداعاتی دارم ک ب طعم واقعی غذا هماهنگی داشته باشه
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...