2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظور استارتر تجربه لذت و ماجراجویی های خاص هست

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

لذت پایدار برای من یعنی عشقی که به همسرم دارم واز سر هوس نیست یعنی مادرانگی که چندساله دارم با بند بند وجودم حسش میکنم یعنی سختیایی که تحمل میکنم به امیداینکه یه روز خوب به تموم اهدافم میرسم

و.....

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
لذت نوشتن حسرت اش رو دارم نمی دونم چه جوری بنویسم از کسی کمک بگیرم چه جوری شروع کنم

زیاد کتاب بخون به ادمای اطرافت دقت کن.کارگاه های ادبی بد نیستن اگه مربی خوبی داشته باشه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اهل مطالعه هستم .دو لیسانس و بک ارشد دارم. گلدوزی خیاطی قلمزنی پیکر تراشی گلسازی عکاسی و فیلمبرداری ...

آدم بخواد با وسواس و دقت زیاد مهارت و تخصص کسب کنه سخته شاخه های،مختلف رو دنبال کنه 

انشاءالله  شمام داری از تجربه ها انگار ؟

میشه چندنفر شیم باهم شروع کنیم من خیلی به این چیزا احتیاج دارم

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
دوباره شروع کن تو حیفی گلم  در جوانی پاک بودن شیوه پیغمبریست ورنه هر گبری به پیری میشود پرهیز ...

اگر شما تجربه ای تو این زمینه دارید میشه چند نفر شیم باهم شروع کنیم ؟

رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
لطف دارید  جالبه تغییر دادن دستور غذا ها ؛ حتی اگه تغییر جزئی باشه و ساده

قوانین دارم توش مثلا مزه خاصی قالب نمیکنم    مثلا هویج شیرین میکنه اگه ابداعی هویج بریزم تو چیزی کم میزنم وگرنه شیرین میشه           ابداعاتی دارم ک ب طعم واقعی غذا  هماهنگی داشته باشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...