2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه ب نظرتون؟؟؟؟

253 بازدید | 23 پست

توی این۲۲سال عمر با عزت ک از خدا گرفتم😂از هرررکی خوشم اومده اون از من خوشش نیومده یا اگ اومده هم حرفی نزده😢از۱۱سالگی بگیر ک عاشق پسر همسایه شدم تا ۱۵سالگی ک عاشق یکی از فامیلامون شدم یا هرر کی مثلا همکلاسیم ..خیلیا هم شده ک از من خوششون اومده ها اما خب من از اونا خوشم نیومده😐😐لطفا نگید خب برو ب طرف بگو ازت خوشم اومده😢یه بار اینکارو کردم خیلی ضربه خوردم و بشدت پشیمونم😢😢😭قیافمم بدنیس معمولیه🙊نمیدونم چرا ینی شانس ندارم؟

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

البته اینم بگم خیلی درون گرا و بی زبونم دلبری بلد نیستم😓

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنت که بالاتر بره و تجربه ات بیشتر بشه و شناخت از خودت و جنس مخالف داشته باشی اونوقت موقعیت شناس تر میشی... اونوقت درصد خطاهات کمتر میشه و امکان اینکه آدم مناسب پیداکنی بیشتره

بستگی ب اخلاقت داره والا پسرای الان دختری ک سخت  بخاد ب دست بیاد و خیلی نمیپسندن  حوصله ندارن  حد تعادل رو اگ نگه داری تو رفتارت خیلی کیس بت میخوره یعنی ن خیلی بسته رفتار کنی و گارد داشته باشی ن خیلی باز

قربونت برم  میاد اون کسی که باید بیاد تو زندگیت  ربطی به شانس نداره  فقط صبور باش

خدانکنه

مرسی عزیزم

بستگی ب اخلاقت داره والا پسرای الان دختری ک سخت  بخاد ب دست بیاد و خیلی نمیپسندن  حوصله ند ...

خیلی بسته هستم متاسفانه😓ینی اطرافیان اینو میگن