2777
2789
عنوان

خانوما یه سوال لطفا بیایید

214 بازدید | 17 پست

من17آذر پریود شدم.بعد ازاتمامش یعنی 26 رابطه کامل داشتم از دیروز لکه بینی وخونریزی خیلی کمی دارم.بنظرتون آیا امکان بارداری هست؟آخه همیشه تخمک گذاریم 14سیکلم بود.از دیروزهمش درد دارم زیر دلم.ولکه بینی.میگم نکنه لک لانه گزینی باشه آخه2تابچه دارم دخترم تازه2هفته دیگه 2سالش کامل میشه.خیلی استرس دارم توروخدا نظر بدین دیگه بچه نمیخواستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم دیگه ای نداری؟

چون لکه بینی میتونه از تنبلی تخمدان یا عفونت یا چبز دیگه ای باشه

حتما جلوگیری داشته باش هر روز سیکلت امکان حاملگی هست

زندایی من 26 سیکلش رابطه بدون جلوگیری داشت حامله شده بود

فکر نکنم چون لک لانه گزینی نزدیک پریود بعدی اتفاق میفته نه به این زودی.

احتمالا کاملا پاک نشده بودی عزیزم رابطه ت باعث تحریک رحم شده مجدد خونریزی کردی. چون این اتفاق برا خودمم افتاده

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

چقدریسک کردی پیشگیری نداشتی

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

فردا بی بی چک بزن  ولی اگه 26 رابطه داشتی میشه روز دهم از  سیکلت,اگه قاعدگی منظمی داری و فاصله بین پریودات 28 و بیشتر از 28 هست احتمال اینکه باردار نباشی هست

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

شایدم موقع تخمک گذاریته

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

اسپرم تا5روزام ممکنه زنده بمونه اونوقت میکشه به روزتخمک گذاریت فکراینجاشونکردی