2777
2789

من تقریبا یکساله عروسی کردم

اونموقع شوهرم دست و بالش تنگ بود نتونست طلا بگیره،بهش گفتم مشکلی نیس باشه چندماه دیگه

حالا بعد این مدت امروز رفتیم برام طلا گرفت اما من انگاری عذاب وجدان دارم😔البته وزنی زیاد هم نگرفتم 

چیکار کنم این عادتو ترک کنم؟

همیشه هر وقت مادرم و پدرم برام چیزی میخریدن اولش خوشحال،اما بلافاصله عذاب وجدان میگرفتم که نکنه در حقشون اجحاف شده😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد عزيزم 

حرفات كاملا درست خوندم همشو 

ولي يه جاي قضيه رو نميفهمم 

مگه خريد طلا اجباره كه ميگي بهش وقت دادي دير تر بخره ... مگه يه كاريه كه بايد بشه حتما ؟ خب دستش تنگه يه چيز ديگه كادو بده ... مگه قانون نانوشته اي هست كه ميگه بايد طلا كادو بگيرن همه؟

عین منی،هیچی نمی تونه خوشحالم کنم چون عذاب وجدان باری که روی دوش طرف مقابلم گذاشتم اذییتم می کنه خیلی سخته،درکت می کنم

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

اره منم همينطورى ام 

كلا هر وقت خريد ميكنم بعدش عذاب وجدان ميگيرم البته وقتى بى پولم اما وقتى دست و بالم باز باشه نه كه متاسفانه هميشه بى پولم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
عزیزم.چون خودتو لایق اون کادو نمیدونی.

چه دیدگاه جالبی،تاحالاازاین منظربه قضیه نگاه نکرده بودم

چه کارکنم دیگه این حس نداشته باشم؟

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
عین منی،هیچی نمی تونه خوشحالم کنم چون عذاب وجدان باری که روی دوش طرف مقابلم گذاشتم اذییتم می کنه خیل ...

حالا خدایی من اجبارش نکردم الآن بگیره،خیلی وقت بود میگفت بریم طلاتو بخرم

میگفتم من که مجبورت نکردم میگفت من حرف زدم نمیخوام دیر به حرفم عمل کنم

اسی امثال شما خودشونو دوست ندارن و خودشون نستحق شادی و راحتی نمیدونن فک کنم ن فقط واسه خرید طلا واسه بقیه خرجا هم عذاب وجدان بگیری نثلا رستوران رفتن یا مسافرت یا ....

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید