2777
2789
عنوان

شام چی دارین🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 98 پست
سبزی جدا خوردیم.خریدم امروز پاک کردم. باهاش خیلی خوشمزه بود

اهان خخخ نوش جانت عزیزم فک کردم میگی قاطی کردیم پختم

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب حالا که تو تاپیک منی برا منم بخون🌹😍😍😘😘

چشم😘🌹❤

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
ترخینه داریم توآم قیمه درست کن

قیمه دیروز خوردیم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
گوشت رو بریز تو برنج رب یا گوجه هم بزن و بزار دم بیاد

خوشمزه میشه تا حالا اینجور نپختم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
میشه بگی چجور درست میکنی؟با چ روشی

والا من میخابونم توی ماست و فلفل و نمک و زعفرون وابلیمو ودو ق غذاخوری سس مایونز وپیاز رنده درشت بعد میزارم سینی فر با همه ی مواد وزیر و رو روشن میکنم ویک ساعت میزارم میپزه

ی روش دیگمم اینکه میخابونم تو همون مواد و سیخ میزنم و رو ذغال کبابش میکنم