2777
2789
هر ساله، میلیو نها
کرم ابریشم زنده در
آب جوشان سوزانده
می شوند تا برای انسان
ابریشم تولید شود.
با نخریدن ابریشم، به
جان سایر موجودات
احترام بگذاریم.
ای بابا این چه حرفیه اونوقت نباید گوشت وماهی وتخم مرغ بخوریم خوب اینا رو خدا افریده که برای اسایش انسان باشن این حرفت مثل اینه که بگی سالانه هزاران تخم مرغ نیمرو واب پز میشه بانخوردن تخم مرغ از این فاجعه جلو گیری کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوردن گوشت و ماهی با زنده انداختن یه حیوون تو آب جوش خیلی فرق داره. خدا اجازه داده گوسفند رو ذبح کنیم ولی اجازه نداده حیوونا رو مثلا با زنده جوشوندن شکنجه کنیم. این کار خیلی بیرحمانه است.
:)))))) یعنی این دیگه آخرش بود ... همه ی مشکلات حل شده تو مملکت ما ... فقط همین یه دغدغه مونده برامون ... ای جاااااااااااانممممممممممم
افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
زهرا جان شما همون خانمی هستید که چند وقت پیش برای حمایت از حیواناتی که در چین به طرز فجیعی کشته میشن امضا جمع میکردید؟

من به این روحیه شما احسنت میگم....منم دلم میسوزه و اصلا نمیخوام که هیچ حیوانی به خاطر من زجر بکشه ولی خب گاهی اجتناب ناپذیره...متاسفانه....این دنیای شما خیلی ایده آل و رویاییه و دستیابی به اون تقریبا محاله...جایی که جان انسانها بی ارزش باشه حیوان بدبخت که دیگه جای خود داره!
yesterday you said tomorrow....just do it
زهرا جون اون شعری که کذاشتی خیلی زیبا و تاثیر گذار بود ممنون

تا رویای پروازم را
در این پیله بخشکانی
شعله نمی خواهد
در آب جوشانم در بیانداز !
وه !
چه پرواز ناتمامی
در سرم بال می زد...

�ابراهیم منصفی �
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
ملودی جان بله من همونم! میدونی وقتی این همه نوع پارچه وجود داره لزومی نداره از ابریشم استفاده کنیم. تازه ابریشم خیلی هم گرونه.

دیشب به این جمله حضرت علی (ع) فکر میکردم که گفتند اگه دنیا رو بهم بدید حاضر نیستم یه پر کاه رو از دهن مورچه بگیرم. آدم باید خیلی بزرگ باشه که به خاطر همچین موضوعی از کل ثروت و دارایی دنیا بگذره. یعنی به هیچ قیمتی حاضر به ظلم کردن نباشه حتی به یه مورچه. حالا به یه آدم معمولی بگند دنیا که نه یه خونه رایگان بهت میدیم ولی این کار رو کن، 10 تا خونه هم داشته باشه باز هم این کار رو میکنه.

ممکنه بعضی ها فکر کنند زندگی یه مورچه یا یه حشره زیاد مهم نیست چون خیلی کوچیکند. اگه اینطور باشه ما هم برای خدا از مورچه هم کوچیکتریم پس خدا نباید برامون ارزشی قائل باشه.

آزاده جون ممنون از لطفت... شعرش رو تو مجله اینترنتی اسپند دیدم

هانا جان از لطف شما هم ممنون
زهرا جان چقدر نگاهت به دنیا قشنگه و حرف دلتو خیلی زیبا نوشتی ما آدما حتی دیگه برای هم نوع های خودمونم ارزش قائل نیستیم نمونش همون بچه های سومالی یا همین بچه های ایرانی که توسط پدر و مادراشون به شدت کتک می خورن و راهی بیمارستان میشن
لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha
اخییییی زهرا جان.......

تو همیشه به فکر زجره دیگرانی چه آدم... چه حیوون... چه یه حشره کوچولو........

کاش همه مثل تو بودن اونوقت دیگه این جنایات فجیع اتفاق نمیافتد ..... ما هیچ کاری از دستمون برنمیاد...... من تاحالا 2بار به خاطر شنیدن اخبار قتلو تجاوزو یه مدتم به خاطر همین حیوونا مریض شدم......

ما کاری نمیتونیم بکنیم.... فقط مجبوریم هیچی نشنویم.....هیچی نبینیم....
حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150