2777
2789
نبابا😂😂گرونیه خواهر مجبوریم

خب همین کارت نشون میده کدبانویی😁😁

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

چیزی رو دور نمیریزم همه چی رو ب اندازه میخرم و ب اندازه درست میکنم ک دور ریز نداشته باشه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی رو دور نمیریزم همه چی رو ب اندازه میخرم و ب اندازه درست میکنم ک دور ریز نداشته باشه

احسنت ‌.اسراف کاری خیلی بده 

مثلا ته مونده غذا ها یا نیمه خورده غذای مهمون و..هم دور نمی ریزید؟

الویه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

احسنت ‌.اسراف کاری خیلی بده  مثلا ته مونده غذا ها یا نیمه خورده غذای مهمون و..هم دور نمی ریزید ...

مهمون خونم نمیاد 

کلی برای خودمون جوری برنج و خورشت درست میکنم ک یک قاشق هم دور نریزم 

اگه میوه نرم بشه دور نمیریزم لواشک درست میکنم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
مهمون خونم نمیاد  کلی برای خودمون جوری برنج و خورشت درست میکنم ک یک قاشق هم دور نریزم  ا ...

هیچ وقت مهمون ندارید؟حتی پدر و مادر و خانواده ؟

نکنه تو  مخفی گاه زندگی می کنید یا مامور اطلاعاتی هستین 😂.

ماست کاله کرونا گرفتیم نمیشد لبنیات بخوریم دست نخورده موند یخچال تا یخ انقضاش گذشت زور بود برام 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
ماست کاله کرونا گرفتیم نمیشد لبنیات بخوریم دست نخورده موند یخچال تا یخ انقضاش گذشت زور بود برام  ...

بعضی وقتا تاریخ انقضا هم می گذره اما خراب نیست، ماست رو که اگر ترش شه می شه دوغش هم کرد الان با این گرونی که یک دبه ماست ۵۰ تومن شده آدم زورش میگیره .

هیچ وقت مهمون ندارید؟حتی پدر و مادر و خانواده ؟  نکنه تو  مخفی گاه زندگی می کنید یا مامور ...

🤣نه گلم قبلا داشتم 

از وقتی ک بچم بدنیا اومده کسی ناهار شام خونم نمیاد 

چون بچم بغلیه مدام توجه میخواد وقت نمیکنم ک بخوام مهمون دعوت کنم میان یک ساعت میشینن میرن 

ولی قبلا ک مهمون داشتم غذاهاشون ک میموند میدادیم ب گربه ها و سگ و یکی از آشناها مرغ داره میدادیم ب اونا

🤣نه گلم قبلا داشتم  از وقتی ک بچم بدنیا اومده کسی ناهار شام خونم نمیاد  چون بچم بغلیه م ...

واقعا جای تحسین داره این دقت تون تو درست مصرف کردن مواد غذایی و پرهیز از اسراف .

درود بر شما .