2777
2789

من هيچي نميدازم جديدا

قبل خراب شدن باهاشون ي چي درست ميكنم ميدم به بچه هاي كار يا سگاي ولگرد

الان فقط چن تا پرتقال خراب دارم😑🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربای هویج 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

شربت خاکشیر .

برای زایمانم مامانم اومده بود پیشم درست کرده بود یعنی یک ماه قبل زایمان . اون هفته باهاش صحبت میکردم بعد ۷ ۸ ماه گفت شربت خاکشیرتو خوردی؟ گفتم نه . گفت اه حالم بهم خورد برو از یخچالت بنداز بیرون . 

من هيچي نميدازم جديدا قبل خراب شدن باهاشون ي چي درست ميكنم ميدم به بچه هاي كار يا سگاي ولگرد الان ...

خوب چرا مواد غذایی رو به خراب شدن رو باهاش غذا درست می کنید می دین بچه های کار؟

تا تازه اس درست کنید غذایی که خودتون دوست دارید بخورید ازش بدین  بهشون 

به نظرم بخشش وقتی معنا داره که از چیزایی که بهش تعلق خاطر داریم ببخشیم نه که  اضافه هامون رو رد کنیم بره

خوب چرا مواد غذایی رو به خراب شدن رو باهاش غذا درست می کنید می دین بچه های کار؟ تا تازه اس درست کنی ...

عزيزم گفتم قبل از خراب شدن😑😑

مثلا همسر من از شركت ميوه مياره و نون و پنير هميشه زيادن

منم ميدونم استفاده ندارم ميدم بهشون

يا غذايي ك زياد درست ميكنم باقيشو ميدم بهشون

يا حبوبات دارم و استفاده ندارم اش درست ميكنم ميبرم واسشون

يا سبزي كوكو دارم كسي كوكو سبزي نميخوره واسشون ميبرم

منظورم اين بود نه مواد غذايي فاسد😑🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

من دور ریزم خیلی کمه..میوه هایی که در حال خراب شدنن رو باهاش مربا درست میکنم یا داخل توستر خشک شون میکنم.تیکه های مرغ یا گوشت پخته شده رو باهاشون سوپ میپزم.گوجه های له شده هم تبدیل به سس میشن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من دور ریزم خیلی کمه..میوه هایی که در حال خراب شدنن رو باهاش مربا درست میکنم یا داخل توستر خشک شون م ...

منم شدیدا تواین کار وسواس دارم دلم نمیاد دور بریزم شوهرم دیگه عادت کرده میگه با جامانده ها چی تولید کردی😂😂

دور ریزم خیلی کمه 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
منم شدیدا تواین کار وسواس دارم دلم نمیاد دور بریزم شوهرم دیگه عادت کرده میگه با جامانده ها چی تولید ...

کدبانوی کی بودی تو😙😙😙😍

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
کدبانوی کی بودی تو😙😙😙😍

نبابا😂😂گرونیه خواهر مجبوریم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"