2777
2789
عنوان

حجم زیاد کیسه اب

368 بازدید | 20 پست

هفته 29 سونو دادم 212 میلی متر بود تو هفته 31 شده 220 خیلی زیاده این اندازه؟؟علتش چیه واینکه کسی بوده که همچین مشکلی داشته و بچش سالم بدنیا اومده خواهشا جواب بدید اگه میدونید خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز نرفتم چارشنبه باید برم هنو هیچی واسه بچه نخریدم فردا میخواستم برم خرید ولی میترسم پیاده روی کنم ...

سونو گفت زیاده ؟؟

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

برا من بیشتراز اینا بود تو اون هفته هرچند الانم برام زیاد

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

تو جدول زده 245 حداکثر مقداره حالا نمیدونم با این اندازه که واسه منه پیاده روی خطرناکه یا نه

خود زیاد بودن مایع مشکلی ایجاد نمیکنه اصولا

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
برا من بیشتراز اینا بود تو اون هفته هرچند الانم برام زیاد

تو نت که خیلی چیزای بدی نوشته ادم استرس میگیره 

البته من یکی از کلیه هاشم ورم داره ولی فک نمیکنم علتش این باشه چون ورم کلیه باعث کم شدن کیسه اب میشه نه بیشتر شدنش

چقد بود کمترنشد یعنی؟بعد استراحتم میکردی یا نه  کی سیسمونی خریدی؟؟

۳۵بود .ن کمتر نشد با بزرگ ترشدن سن بچه ابم کمتر شد الان تازه شده ۲۲تازه اولای هشت بود خیلی بیرون نرفتم با ماشین میرفتم ی مغازه رو انتخاب کردیم همه چیو تو چند روز ازونجا خریدیم اگه پیاده رویم داشتم فوقش نیم ساعت تو روز

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

تو نت که خیلی چیزای بدی نوشته ادم استرس میگیره  البته من یکی از کلیه هاشم ورم داره ولی فک نمیک ...

چ جالب برا من دوتا کلیه هاش ورم داشت.دکتر ب من گفت چای نخورم چون ب کلیه اشم ربط داره همم ب اب کیسه اب

۳۵بود .ن کمتر نشد با بزرگ ترشدن سن بچه ابم کمتر شد الان تازه شده ۲۲تازه اولای هشت بود خیلی بیرون نرف ...

واسه شما دیگه چیزی نمونده نگرانی وجود نداره خریداتم که کردی منه بیچاره تازه میخوام برم خرید مشهدم اینجام که همه پاساژ نمیشه راه نرفت موندم چیکار کنم😓

چ جالب برا من دوتا کلیه هاش ورم داشت.دکتر ب من گفت چای نخورم چون ب کلیه اشم ربط داره همم ب اب کیسه ا ...

زمانی که سونو رفتی معده و روده هاشو نگاه کرد یانه؟

الان ورمش ازبین رفته یا هست هنوز