2777
2789
عنوان

کسی تاحالا همچین شرایطی داشته تو بارداری؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 39 پست

مشکلی از لحاظ سلامتیش نداره نگران نباش.بچه منم تا آخر کوچولو بود و خیلی بزرگ نشد آخر سرم چون دیگه خونرسانی نمیشد بهش تو ۳۷ هفته سزارین شدم با وزن ۲۶۸۰ بچم دنیا اومد.منم قد بلندم اصلا کسی نمیفهمید باردارم حتی روز زایمانم هیچکس فکر نمیکرد باردار باشم چه برسه بخوام زایمان کنم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره به قد بلند؟🤔اتفاقا قدبلند که شکمش کشیده و بلنده.منم قدم بلنده بچم بالای ۴ کیلو بدنیا  اومد.برو پودر لیدی میل بگیر بخور وزنش درست میشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اره منم همینو بهم گفتن کم خونی داشتم خون تو رحم نمیچرخید بچه خوب رشد نکرده بود دکترم بهم ۹۰ تا امپ ...

وا

من اول درست حسابی نخونده بودم

ب من سونو گفت ک وزنش کمه وگرنه اصلا تا اخرین روز زایمانم یه ذره شکم داشتم

منم قدم ۱۷۰عه

اگ ماما از رو سایز شکم گفته توجه نکن

اینجاکم‌کم همه چیزدرمرگ فرو میرود شایدمن به دروغ برای زندگی میجنگم🖤

خدا اینارو شفا بده که شمارو نگران کردن😂😂😂برو یه سونوگرافی حرفه ای.اگر سونو گفت کم وزنه برو متخصص زنان و زایمان واست تقویتی میده بچت تپلی میشه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

ببين ديدي شكم رو با متر اندازه ميگيرن؟اين اندازه بايد با سن حاملگي برابر باشه،يعني مثلا هفته ٣٥ بايد ٣٥ سانت باشه.احتمالا از روي اون گفته.قطعا سونو گرافي دقيق تره،سونو نرفتي؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
ببين ديدي شكم رو با متر اندازه ميگيرن؟اين اندازه بايد با سن حاملگي برابر باشه،يعني مثلا هفته ٣٥ بايد ...

نه فردا میخام برم...بدون نسخه دکتر زنان میشه رفت سونو ؟

تا ۶ ماهگی همه به من میگفتن شکمت چقدریزه.بچه تو چی میخواد بشه.بچه میزایی قد دمپایی😓منم میخندیدم فقط.آخه سونو بهم گفته بود بچت از حدنرمال درشت تره.دوماه آخر یهو شکمم زد بیرون.حالا همونا میگفتن وای شکمت چقد ترسناکه.معلومه همش آشغاله😓انقد خوردی که شکم آوردی بچه میسوزه لای چربیهات.بچم ۴۱۲۰ بدنیااومد😒دهن همه بسته شد