بچه ها رفتم پیش ماما بهم گفت به نظرم بچه ات ریزه و وزنش کمه .کلی اینور واونور سرچ کردم میگن قدت که بلنده واسه همین شکمت کوچیکه اصن نمیدونم چیکار کنم ذهنم ریخته بهم 😭😭میترسم نکنه مشکلی داشته باشه
مشکلی از لحاظ سلامتیش نداره نگران نباش.بچه منم تا آخر کوچولو بود و خیلی بزرگ نشد آخر سرم چون دیگه خونرسانی نمیشد بهش تو ۳۷ هفته سزارین شدم با وزن ۲۶۸۰ بچم دنیا اومد.منم قد بلندم اصلا کسی نمیفهمید باردارم حتی روز زایمانم هیچکس فکر نمیکرد باردار باشم چه برسه بخوام زایمان کنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببين ديدي شكم رو با متر اندازه ميگيرن؟اين اندازه بايد با سن حاملگي برابر باشه،يعني مثلا هفته ٣٥ بايد ٣٥ سانت باشه.احتمالا از روي اون گفته.قطعا سونو گرافي دقيق تره،سونو نرفتي؟
چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
تا ۶ ماهگی همه به من میگفتن شکمت چقدریزه.بچه تو چی میخواد بشه.بچه میزایی قد دمپایی😓منم میخندیدم فقط.آخه سونو بهم گفته بود بچت از حدنرمال درشت تره.دوماه آخر یهو شکمم زد بیرون.حالا همونا میگفتن وای شکمت چقد ترسناکه.معلومه همش آشغاله😓انقد خوردی که شکم آوردی بچه میسوزه لای چربیهات.بچم ۴۱۲۰ بدنیااومد😒دهن همه بسته شد