2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شاید بشه ........ولی نباید بذاری بشه

چطوری؟همش بهونه همش بچه بازی خستم

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده
اگه ادم ها درک داشته باشند  که دادن و ندادن بچه هر دو امتحانه هیچ وقت تو زندگی شکست نمیخوردن&n ...

جالب اینجاس هنوز هیچ تلاشی نشده برای بچه ولی شوهرم همش بهونه میگیره 

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده

تعهدکردین ب کنارهم زندگی کردن نه صرفا بچه اوردن😕

.تاپیکای من برای باقیات صالحات نوشته شده که بعدازهربارخوندن شمابرای روح اون شخصی ک مدیونشم وحقی ب گردنم داره فرستاده میشه باورکنین چاره ای جزین برام نمونده باید حق اون ادم روبجابیارم تاخداازم بگذره.کنجکاوشدین واسه تاپیکام ی تسبیحات اربعه بگین بیایین تو.هرکس روزی ده مرتبه تسبیحات اربعه سبحان الله والحمدالله ولااله الاالله والله اکبر رو بخونه روز قیامت مثل لشکر بزرگی از خیرونیکی وحسنه پشت سرش راه میفتن وتنهاذکریه که باقیات صالحات میمونه براتون.
جالب اینجاس هنوز هیچ تلاشی نشده برای بچه ولی شوهرم همش بهونه میگیره 

وا 

این دیگه نوبره 

مثل کسی که تو بانک حساب نداره انتظار برنده شدن تو قرعه کشی داره

خودت شرایط شو نداری و حتما فعلا نمیخوای ؟

چند ساله ازدواج کردی میدونی همین استرس سمه 

۴ سال انگار همچی برامون تکراریه من کمتر چون قوی ترم اولش مشکل از اون بود من سالم بودم حتی من به روش نیاوردم مشکل داره حتی موقع عقد بهم نگفت مشکل داره