2777
2789
جالب اینجاس هنوز هیچ تلاشی نشده برای بچه ولی شوهرم همش بهونه میگیره 

انشالله که دامنت سبز شه،

شوهری که بخواد بهانه بگیره با شش ماه بچه دار نشدن هم بهانه میگیره،،

یه نفر هم هست بعد ده سال اصلا اسم بچه نمیاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مشکلی چرا اقدام نمیکنی 

من ذخیرم کمه البته تازه فهمیدم ولی قبلش من هیچ مشکلی نداشتم بخدا دکترا میگفتن همه چی عالیه

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده
میگه نه مهم نیس ولی چرا اخلاقش عوض شده چرا؟

عزیزم شاید دلت نخواهد ریز جزییات بگی

اما زیاد پس حساس نشو رو رفتارش 

با حرفاش ناراحتت میکنه .عذابت میده

اگه این چطوره جدی باهاش حرف بزن

البته تابستون دوست صمیمیش فوت شد انگار دیگه میخواست با بچه جاشو پر کنه که نشد

خدا جونم فقط به امید خودت ....                                                      نی نی سالم بهمون بده
عزیزم شاید دلت نخواهد ریز جزییات بگی اما زیاد پس حساس نشو رو رفتارش  با حرفاش ناراحتت میکنه . ...

اره حرف زدم خیلی تو فامیلون هستن کسایی که این مشکل رو دارن ولی خوبن باهم فک نکنم اصلا مهم باشه چون انقد پول دارن هرجور شده یکی بیارن ولی نکردن اینکارو

اره حرف زدم خیلی تو فامیلون هستن کسایی که این مشکل رو دارن ولی خوبن باهم فک نکنم اصلا مهم باشه چون ا ...

برا همین پرسیدم ربط داره که باعث جدایی بشه؟

عزیزم زندگی که بخواد خراب شه،با بچه هم خراب میشه

شاید اره شایدم نه

برا همین پرسیدم ربط داره که باعث جدایی بشه؟

واقعا بستگی به رفتار شوهرت داره این موضوع ِو

اگه هر بار میخواد سر حرف باز کنه

پس بدون دلش میخواد و سکوتش الکی

دوستم 3 سال تحت نظر بود و با برنامه اقدام میکردن

الان یه ملکا خانم داره

به امید خدا شما هم مادر میشی

واقعا بستگی به رفتار شوهرت داره این موضوع ِو اگه هر بار میخواد سر حرف باز کنه پس بدون دلش میخواد و ...

واقعا نمیدونم من میگم دنیا خیلی بزرگ تر از این حرفاس که بخواد با یه بچه خراب شه ولی تو چشماش میبینم که خستس

واقعا نمیدونم من میگم دنیا خیلی بزرگ تر از این حرفاس که بخواد با یه بچه خراب شه ولی تو چشماش میبینم ...

حتما تحت نظر باش

با برنامه اقدام کن

به امید خدا سال دیگه همین موقع یه جوجو بغلت باشه

حتما تحت نظر باش با برنامه اقدام کن به امید خدا سال دیگه همین موقع یه جوجو بغلت باشه

مرسی عزیزم انشاالله

من ذخیرم کمه البته تازه فهمیدم ولی قبلش من هیچ مشکلی نداشتم بخدا دکترا میگفتن همه چی عالیه

عزیز منم مشکل شمارو داشتم الان باردارم 

من رفتم دکتر طب سنتی دقیقا ماه بعدش باردار شدم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود