2777
2789

سلام دوستای خوبم 

خواستم بپرسم اونجا هوا آلوده نیست؟ هوا چطوره اونجا؟ ما داریم رسما خفه میشیم توی تهران ...گفتم ببینم اونجا اگه هوا پاک هست با بچه هام دو روز بیام.نفس بکشم ...طفلیا سرفه و سردرد امونشونو بریده ... بعد اونجا سوییت یا مهمانسرا داره؟

ممنونم از پاسخگوییتون

چند روز پیش ک بابام گف کثیفه الان فکر کنم خوب شده.اره خونه اجاره میدن هتل هم هست.اما الان اونجا خبری نیس.فقط میتونین جاهای تاریخیشو برین

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم اشتباهه که از قبل اعلان کردن یه هفته مدارس تعطیله حالا همه پامیشن میرن مسافرت و اگه بیان اصفهان اینجا آلوده تر میشه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

من دیشب رفتم بیرون حالت تهوع شدید و سرگیجه گرفتم خیلی بد بود رفتم دکتر گفت از الودگیه هواه  

خدا ب داد بچه وها و مسن ها برسه پاقعا غیر قابل تحمل بود برام

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

سلام عزیزم .خود کاشان هم هوا آلوده هست

از اول هفته هم تعطیل بوده مدارس تا فردا هم تعطیله

روستاهای اطراف مثل نیاسر و قمصر هستن که هوا پاکه 

ول خب سرده

اگه مشکل سرما ندارید بیاید.

برای سوییت و آپارتمان مبله هم خواستید تشریف بیارید 

تو امضای من آدرس سایت برای رزرو هست.تماس بگیرید 

چه مهمان نوازن اصفهانیا خخخخخ

خخخ من که اصفهانی نیستم ولی کلا خدایشش بد میگم؟؟

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود