2777
2789

میخوام چندملیون سیستم بخرم برا ماشین.از یه طرف خیلی بدهکاریم از یه طرف دیگه میبینم چقدر برا سیستم ذوق و علاقه داره دلم میسوزه براش.شما بودید چیکار میکردید؟

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

بیچاره هرروز میره تو دی جی کالا قیمتاشونو نگاه میکنه😪

من باربی میشم❤️❤️❤️وزن اولیه:۹۲❤️هدف اول۸۵❤️هدف دوم ۸۰❤️هدف سوم۷۵❤️هدف چهارم۷۰❤️❤️❤️انشالله......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بخره . بعد ی مدت مثل شوهر من میگه : خطرناکه .میترسه به هوای سیستم ماشین رو ببرن خودش باز میکنه 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
من بودم میزاشتم بخره حالا نزن تو ذوقش گناه داره

خودمم به همین فکرمیکنم.اما واقعا پولش!!!!

سیستم دست دوم در حد نو بگیرید. سالم و تمیز با قیمت پایین

داستان عشق من . سال ۸۵ هست . اشتباه ۹۵ درج شده  لطفا با عشق وارد بشید و با انرژی مثبت خارج بشید .لینک کتاب الکترونیک داستانم من حالم خوبه دوستای نازم. ممنون از اینکه این بار رو از روی دوشم برداشتید. خیلی حس سبکی دارم الان. و الان حالم از اون شبی که تاپیکو زدم بهتر شده. ممنون از همدلیتون 💖 آرزو میکنم عشقِ خوب به موقع به سراغتون بیاد و حاصلی جز رسیدن نداشته باشه 💖

زیر بار بدهی بیشتر نرید تورو خدا

خرج بیخودی نکنید

شوهرخالم کلی بدهی داشت ولی ذوق سفر خارجی داشت رفت باکو و بدهیاشم چند برابر شد و به نون شب محتاج شدن 

الانم در شرف جدایین دور از شما

یک عدد سیب کجا ؛ اینهمه تبعید کجا