2777
2789
هیچی مثل معده درد نیست واقعا درکت میکنم من ۱سال درگیر بودم ولی برای من فقط دم کرده ی گل گاو زبان و ب ...

مرسی عزیزم قربونت آره وحشتناکه دردش ولی من بخاطر قرص ال دی اینطوری میشم معدم حساس میشه 

مرسی عزیزم قربونت آره وحشتناکه دردش ولی من بخاطر قرص ال دی اینطوری میشم معدم حساس میشه 

اره منم دکتر میرفتم همش ازم میپرسید ک قرص جلوگیری مصرف نمیکنی 

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم دکتر میرفتم همش ازم میپرسید ک قرص جلوگیری مصرف نمیکنی 

رفتم تحقیق تو اینترنت نوشته بود باعث زخم معده میشه خوب من بدبخت چطوری پیشگیری کنم قرص ال دی نخورم پریودامذوحستناک شدیده خون تو بدنم نمیمونه از طرفیم ال دیم اذیتم میکنه 

رفتم تحقیق تو اینترنت نوشته بود باعث زخم معده میشه خوب من بدبخت چطوری پیشگیری کنم قرص ال دی نخورم پر ...

عزیزم نخور تحمل کن بهتره برای جلوگیری ام روش دیگه ای رو انتخاب کن

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …
یعنی ۱۴روز بخورم خوب میشم ؟دیگه نیازی نیست بغد از ۱۴روز ادامه بدم 

آره عزیزم با همون دو سه دونه ی اول خوب میشی ولی دوره ی 14 روزه رو تموم کن. اگه دردش خیلی شدید باشه دو دوره حداکثر پشت هم تجویز میکنن. ولی من با اینکه از 11 سالگی معده درد شدید دارم یه دوره کافیه برام. حداقل 3-4 ماهی بعدش خوبی. دوباره اگه درد گرفت یه دوره دیگه بخور. ولی مراعات کنی شاید تا یه سال دیگه مشکلی پیش نیاد. خیلی موثره داروش. 

آینده حتما" زیباست.🥰
آره عزیزم با همون دو سه دونه ی اول خوب میشی ولی دوره ی 14 روزه رو تموم کن. اگه دردش خیلی شدید باشه د ...

ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی باشه میگیرم حتما استفاده میکنم فدات ایشالله تنت همیسه سلامت باشه

ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی باشه میگیرم حتما استفاده میکنم فدات ایشالله تنت همیسه سلامت باشه

خواهش میکنم دوستم. شادباشی و تنت سلامت       

آینده حتما" زیباست.🥰