2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا پس امتحان میکنم مرسی همه رو میزنم روهم خخخخ ایشالله یکیش جواب بدع

من خیلی قرص خوردم جواب نگرفتم فقط نصف ایوان عرق نعنا خوبم کرد اصلا اسید معدم ایقد زیاد میشه نمیتونم نفس بکشم انگار ریه هام قفل میشه خیلی حالم بد بود

آره خوردم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشم

شما ک همه چی خوردی وخوب نشدی حتما ی دکتر برو اسید زیاد معدت نزنه پارش کنه...

در ضکن امپرازول هم خیلی خوبه هرروز ناشتا مصرف کنی اسیدو کم میکنه

من نظری ندارم.ولی گاهی درد معده منشاش جای  دیگه باشه.منشا های درد معده

1.معده

2.اعصاب 

3.قلب

4.دستگاه تنفس

5.عملکرد نامناسب روده در جذب مواد

6.دریچه های معده و ....

البته فصل زمستون اونایی ک مشکل معده دادن بیشتر این دردو تجربه میکنن.بخاطر نوع انتخاب مواد غذایی(ترشی،سرکه،ادویه زیادو....)

چندراه حل در مشکلات دردو سوزش معده

مصرف مواد غذایی در حجم کم و وعده های بیشتر

دراز نکشیدن و نداشتن فعالیت سنگین و حمام نکردن بعداز صرف غذا

جلوگیری از یبوست

نخوردن غذاهای نفاخ در حجم زیاد در یک وعده

کاهش مصرف چربی بعلت کاهش سرعت تخلیه معده و بعبارتی دیر هضم شدن چربیها

عدم مصرف غذاهای محرک 

عدم مصرف ادویه فراوان ب علت تحریک غشای داخلی معده

ننوشیدن مایعات بین غذا

فاصله انداختن بین غذا و مصرف میوه

پیدا کردن لیست موادی ک معده نسبت ب آنها حساسیت بیشتری نشان میدهد-در افراد مختلف ممکنست لیست متفاوت باشد

پرهیزاز مصرف دارو ب صورت خودسرانه

ببرسی و معاینه توسط پزشک جهت پیدا کردن علت اصلی و درمان همان علت

مرسی آره حتما دکتر میرم فردا 

اگه فقط مشکلت کهیره با امپرازول به نظرم میارزه یه دوره اش رو تموم کنی. 14 روزه ناشتا. من خودم هفته ی پیش درد خیلی شدید داشتم الان سه روزه میخورم. خیلی خیلی بهترم. 

آینده حتما" زیباست.🥰

عزیزم قرص کیلیدینیوم سی خییلی عالیه.. کاش همسایه مون بودی میدادم بهت.. عصری رفتم از داروخونه گرفتم.. اصلا این قرص تو خونه نباشه استرس میگیرم.. خدا خیرش بده هر داروسازی که این قرص رو ساخته

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

هیچی مثل معده درد نیست واقعا درکت میکنم من ۱سال درگیر بودم ولی برای من فقط دم کرده ی گل گاو زبان و بابونه و سنبل الطیب جواب داد یعنی فقط باعث میشد خوابم ببره شبا

در مسیر آرزوهایمان اگر سمج بودیم، در زندگی دیگران، در قضاوت کردنِ دیگران، و در حسادت کردن به دیگران، اینقدر سمج نمی شدیم …

اگه حامله نیستی آب گلاب بخور 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
عزیزم قرص کیلیدینیوم سی خییلی عالیه.. کاش همسایه مون بودی میدادم بهت.. عصری رفتم از داروخونه گرفتم.. ...

فدات بشم عزیزم مرسی از محبتت دارم تو خونه خوردم  یه مقدار بهترم ولی کلا نمیدونم چرا اینطوری شدم اصلا قرص ال دی میخورم معدمو بهم میریزه فک  کنم زخم معده میاره