2777
2789

من یه بار داشتم ناخن میچسبوندم   با چسب قطره ای  بعد چسب قطره ای   ریخت رو رومیزیش  یهو دیدم دود در اومد😂 بعدش مث سنگ شد😐  اومدم فشارش دادم اون تیکش مث سنگ شده بود شکست پارچش  پاره شد😐 منم کاش کردم  گذاشتمش زیر اینه یه تیکشم کرم اونجا بود  گذاشتم روش😐

یه بارم  ظرف شکوندم   گذاشتم زیر ظرفای نشسته افتاد گردن خواهر شوهرم😂😐

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز به این مرحله از خباثت نرسیدم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
من عروس خوبیم🤪🤪

الکی😂

رفتم‌ سماورشو‌روشن کنم‌یدفعه کوووپ صدا داد 🤣🤣کلا خراب شد سماورش شوهرم‌ گردن گرفت گفت اون کرده ولی فک‌کنم فهمید کار منه😅😅

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘

مادر شوهر و پدرشوهرم کشاورزن.شالیزار دارن.واقعا کار تو شالیزار سخته.روی برنج هم حساسن.اصلا نمیذارن دونه ای حرام شه.من یبار خونشون برنج درست کردم اون اوایل.میخواستم یه مقدار زرد شه.گرفتم روش زرد چوبه ریختم داغون شد.بعد ریختم تو سطل اشعال.گردن کسی نیفتاد ولی عذاب وجدان گرفتم

خخخخخ.من هچکاری نکردم خونش

افرین😂

خراب کاری نه. یه بار هیچ کس خونشون نبود یخچالشونو باز کردم 🤭 خیلی کار بدی بود. فقط نگاه کردم ببینم چی دارن چی ندارن به هیچیم دست نزدما. حالا خودشم باشه میگه مثلا فلان چیزو بده از یخچال یا میگه باز کن. ولی کارم بد بود 

دنیام بچه هام 🥰  

یبار مادر شوهرم اینا داشتن میرفتن مسافرت خونه رو سپردن ب من  تا خواهر شوهرم بیاد .پا شدم چای بریزم خوردم ب دوتا قندون افتادن شکستن بردم جای دیگه انداختم دور .به خواهر شوهرم همش میگفتن قندونا رو چیکار کردی😂

خدایا میدانم که میبینی...

لاك ريختم رو فرش اتاق البته ديد استون اورد پاك كنيم ولي كامل پاك نشد😂

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍