2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن پدرشوهرم بین من وجاریم

1296 بازدید | 12 پست

سلام.من بعضی وقتها ازتبعیضهایی که خانواده شوهرم بین من وجاریم گذاشتن ومیذارن ناراحت میشم.پدرشوهرم خیلی فرق بینمون گذاشت.خانمهای گل میشه راهنماییم کنین چطور بی خیال بشم و فراموش کنم اسن موضوع رو؟

زیاد رفت و آمد نکن   خوبی و دلسوزی بیش از حدم نکن اونوقت از اونها هم توقعی نخواهی داشت ، از قدیم گفتن ما را به خیر تو امیدی نیست، شر مرسان

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

سالها خواهد گذشت

پدر شوهرت دیگه وجود نخواهد داشت

دیگه مادرشوهر پیر و فرتوت شده

کسی ناز جاری رو نمیکشه

روابط کمتر و کمتر میشه و تو به این روزا خواهی خندید

این روند رو من طی کردم

فقط با شوهرت خوش باش و همه دیگه برن تو حاشیه

وقتی خودتو از پدرشوهرت مهمتر بدونی اونوقته که نظر شما نسبت به اون مهمتر میشه.. اما وقتی فکر کنی که حرفا و عکس العملهای اون مهمه اونوقت شما احساس تحقیر شدن بهت دست میده

و در یک کلام یه به درکی به جهنمی چیزی بگو😆 ببین چه زود  آروم بشی

عزیزم من جاری ندارم ولی کلا تو هر موقعیتی احساس کردم فرق میذارن میگم هرکسی زندگیش جداس و سعی میکنم برای اون فرد دیگه از جون و دل مایه نزارم و کاری نکنم تو وجودم ازشون انتظار بوجود بیاد میگم لایق نیستن و چون خودم سعی میکنم کاری زیاد براشون انجام ندم اگر جایی کم بزارن زورم نمیاد 

مثلا مهریه اونو دوبرابر من زدن .

خرید عقد وعروسیمون خیبی فرق داشت.کل لباسهایی که واسه من خریدن یک هزارم خریدهای اونم نبود.

واسه وسایلی که وظیفه داماده اونو بردن بهترین وسایلو انتخاب کرد وخرید من بدبخت هیچ.خودشون رفتن ازسمساری دوتیکه خرت وپرت بدرد نخور خریدن.

پدرشوهرم به اونا کمک کرد الان جاریم خونه دوواحدی داره ودوتا ماشین.به ما هیچ کمکی نکردن هنوز بعد ۱۲سال زندگی ماشین ندارسم وتو خونه اجاره ای آخرشهر زندگی میکنیم.

بخدا ازهیچ لحاظ اون سرتر نیست و ویژگی خاصی نداره .

ازلحاظ رفتاری هم ازگل نازکتربهش نمیگن من بیچاره رو تادلتون بخواد بی احترامی کردن .

من هیچ وقت چیزی بهشون نگفتم وبی حرمتی نکردم .

مثلا مهریه اونو دوبرابر من زدن . خرید عقد وعروسیمون خیبی فرق داشت.کل لباسهایی که واسه من خریدن یک ه ...

خاک برسرشون کنن بخاطر اینهمه تبعیض

یه روزی باید جواب بدن بخاطر این کاراشون😑

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان ♥ هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان ♥ این هم نفسی چه حس و حالی دارد ♥ درپیکر من دوقلب دارد ضربان💕💕

منم همین دردودارم البته فقط ازلخاظ احترام گذاشتن چون پدرشوهرمن هیچی هیچی نداره که حتی برای خودشم خرج کنه دستش جلوپسراش درازه،ولی ازلحاظ احترام گذاشتن توی جمع مراسمات مادرشوهرم منوکوچیک می‌کنه وهمش عزت و احترام عروس کوچیکه روداره بعدعروس کوچیکه ۷سال ازمن بزرگتره ،سروقیافه هم که نگم خدایاببخش