2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به‌خداشوهرت‌گناه‌داره‌

خودشم میدونه 

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

بهش بگو شاید تونست حلش کنه.تقریبا همه نه ولی بعضیا با شرایط خوب زندگی و همسر عالی دلشون یجا دیگست با اینگه زندگیشون دوست دارن نمیدونم چرا اینجوره.خوبم نیس بنظرم ناشکریه و صد البته خیانته 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

خدا به دلت آرامش و صبر بده خودتو سرگرم کن وقت فکر کردن نداشته باشی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

شیطونه لامذهب وقتی میره تو جلد ادم دیگه ادم شوهر و بچه و اینا حالیش نمیشه

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

از حد زندگیت گذشتی .من هیچ امیدی به برگشتن نمی بینم تا زمانی که زندگیتو متلاشی کنی .که اون موقع بستگی به شوهرت داره که زندگیت چطور بشه .چشات بسته است

خدا چشاتو باز کنه

Never back down.life is so hard

بعضی وقتا دوستیها ک ب جدایی میرسه ادم دلش نمیاد چت و عکس و پاک کنه یا طرفو بلاک کنه در مورد شما واجبه ک اینکارو همین الان انجام بدی همین الان 

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید