2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا ادم سن پایین ازدواج کنه همین میشه دیگ نمیدونم بعضی پدر مادرا چ فکری میکنن دختر نوجوون رو د ...

من نوجوان نبودم که ازدواج کردم. 

دانشگاهمم تموم کرده بودم. 

بنظر من شماره رابطع همه چی قطع کن و کات شه اخه میگی شوهرت خوبه دوس داشتی اون بت خیانت میکرد؟؟؟اگ همه چی حذف کنی میتونی کم کم فراموش کنی... اون اقا هم ک میدونه شوهز داری پس رابطه سرانجامی نداره

فهمیدم مشکل ازکجا اب میخوره . .. شما بجای اینکه درد و درمانت شوهرت باشه دنبال درمان پیش ی شخص ثالث میگردی .

من الان اگه شوهرم ناراحتم کنه بهش میگم حق نداری ناراحتم کنی تو خونه ی ما کسی حق نداره دل بشکنه جای قهرو ناراحتی تو خونمون نیست یالا اشتی بشیم.تحت هرشرایطی اشتی باید برقراربشه.

این شده درمان درد های زندگیم

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

ی سری دعای رحمانی هست برای جدایی افتادن بین دو نفر ک روابط نامشروع دارن تو نت بگرد بخون انشالله ک واست بیفته

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید

درخواستمو‌قبول کن عزیزم

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

زیادی از حدبهش تکیه کردی برا همین تو زندگیت اینقدر پررنگ شده جنس عشق با عادت کردن فرق میکنه به نظرم تو بنا به عادت وابسته شدی کم کم از تو ذهنت بیرونش کن کمرنگش کن با شوهرت دوست باش 

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔