2777
2789
عنوان

كيت تخمك گذاري

95 بازدید | 15 پست

سلام دوستان كه ظهر تاپيك منو خوندن...الان كه رسيدم خونه دوباره از كيت استفاده كردم...نسبت به صبح كم رنگ تر شده...چي معني ميده؟صبح كامل پررنگ بود...امكان داره امشب سكس داشته باشم باردارشم؟

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شب در میون اقدام کن هر ساعتی دلت خواست ن، از روز 9پریودت شب در میون تا روز 17

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

يكيش كه پررنگ تره واسه صبح ساعت ١٢ س...كم رنگه الانه...چند روزه هرروز رابطه داشتم...بغير از ديروز...امروز هم طهر رابطه داشتم...ولي نمرانم نكنه ديروز تخمك گذاريم بوده و نگرفته...در ضمن سوالم اينه كه داره خطش كم رنگ ميشه يني ديگه فايده اس نداره براي باردار شدن؟

نيلي جونم ختي الانم كه كم رنگ تر شده اميدي هست،؟ديزوز نرفتم كيت بخرم دير شد😔😔

اسپرم بی خاصیت میشه هرشب من رفتم دکتر شب درمیون گف نزدیکی کن

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
نيلي جونم ختي الانم كه كم رنگ تر شده اميدي هست،؟ديزوز نرفتم كيت بخرم دير شد😔😔

آره نارحت نباش ان شاء الله ک گرفته باشه 

تو راهنماس نوشته که چقد بعد از پررنگ شدن تخمک گذاری انجام میشه.

نگران نباش خواهر، اسپرم تا سه روز تا ۵ روز تو رحم زنده میمونه. خدا بخواد لقاح صورت میگیره. فقط استرس بده. بیخیال باشی بیشتر جواب میگیری

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

بهترین زمانش همین ۲۴ ساعت هست ولی ممکنه بیشتر هم بشه عزیزم

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم