2777
2789
عنوان

کی مامان بشیم؟🤔🤔😍😍

518 بازدید | 88 پست

سلام به همه ی مامان های حال و آینده عزیز😉

بچه ها حتما همه تون بعد از ازدواج اینو تجربه کردین یا تجربه میکنین که سوال هایی توی ذهن آدم شکل میگیره مثلا :

من کی باید مامان بشم؟😍

چه کارایی رو انجام بدم که وقتی مامان شدم ناراحت نباشم که چرا اول این کارو نکردم؟🤔

اصلا چه سنی برای مامان شدن من خوبه؟ 😅

این موضوع چند وقتی ه که ذهن منو هم درگیر کرده پس لطفا بیاید نظراتتون و تجربیاتتون و یا حتی تجربه کسایی که شما شنونده ش بودید رو اینجا بنویسید تا کسایی که مثل من این دغدغه هارو دارن از نظرات و تجربه هاتون استفاده کنن.😍👼🌷

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🙏❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم كلي از اين سوالا داشتم هميشه برا خودم و فكرمم لاقل روي ٣٠ ٣١ بود ولي اينو بدون ك اگ خدا بخواد كاري ب فكر تو نداره و يهو ي جوري مياد ميره توو دلت ك خودت نميفهمي 😄

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️

من۱۹سالمه

دوسالو نیم عقد بودم

پنج ماهه عروسی کردم

تصمیم دارم هشت ماه دیگه بار دارشم که بچم۱۴۰۰بدنیا بیاد😁

چون همسرم پسر دوس داره رژیم غذایی گرفتم از نت کم کم داریم شروع میکنیم

بنظرم بین ۲۰تا۳۰سال مناسبه برای مامان شدن

البته باید وضع مالیو ارامشو خیلی چیزای دیگن در نظر بگیری

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

بنظرمن زیر ۲۴ اصلا نباید بچه دار شد ، حداقل دوسال اززندگی مشترک بگذره که زنو شوهر به یه هماهنگی رسیده باشن، شرایط پر استرسی نداشته باشن ، از نظر مالی یه پس انداز خوب داشته باشن و از نظر سلامتی دوسه ماه قبل مولتی ویتامین بخورن هر روز میوه و پروتئین بخورن و‌ورزش کنن تا بچههای سالمتری به دنیا بیارن

من هم اومدم خونه خودم دو ماه بعد فهمیدم حامله ام راستش اصلا به اینا فکرم فرصت پیدا نکرد بره

خب الان که خدا بهت این نعمت رو خداروشکر داده ولی تا حالا فکر نکردی کاش فلان کارارو قبلش انجام میدادم؟

من دنبال اونام

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🙏❤
مامان دیگه چه صیغه ایه برو کیفتو بکن لذت دنیارو ببر خودتو وابسته هیج چیز و هیچکسی نکن.

چه حرفیه!

شاید یکی کیفشو تو مادر شدنش میبینه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

من بعد۲۰ روزغهمیدمدحامله ام 😐😐😐الانم پسرم روپام خوابیده 😍😍😍هرچ زودتر🥰🥰🤗

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد.... 

من سال 95 ازدواج کردم و چن روزدیگه 22 سالم میشه و یک سقط دارم و بعد از یک سال و خورده ای هنوز تصمیم ب بارداری مجدد نگرفتم 

چون میخوام جلسات لیزرمو کامل برم که از شر موهای زائد تموم شم 

و اینکه میخوام حسابی خودمو تقویت کنم که فردا شرمنده ی بچم نشم اگه ضعیف ب دنیا اومد 

از لحاظ مالی هم میخوام که خیلی خوب باشیم تا بتونیم بچه مونو تو رفاه کامل بزرگ کنیم و استرس نداشته باشیم 

دوس دارم خونه بخریم بعد بچه بیاریم 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒