2777
2789
عنوان

کی مامان بشیم؟🤔🤔😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 88 پست

از اول ازدواجم عقیده داشتم پیش از بچه داری باید ۳کار بکنم.

اول اینکه آنقدر با شوهرم به تفاهم رسیده باشیم که دیگه دعوایی نداشته باشیم، و نهایت دعوامون بحثای کوچیک باشه و در واقع زندگیم به ثبات رسیده باشه.

دوم اینکه آنقدر از نظر مالی تامین باشم که بچم حسرت چیزی رو نداشته باشه هیچوقت و اگر یه روز من و شوهرم تو این دنیا نبودیم بچم آنقدر مال و اموال داشته باشه که محتاج کسی نباشه.

و سوم اینه آنقدر تفریح کرده باشم که با خونه نشین شدن بعد از به دنیا اومدن بچه افسردگی نگیرم و حسرت نخورم که چرا تا می‌تونستم نرفتم تفریح.

به همه این ۳شرط بعد از ۶سال زندگی مشترک رسیدم و الان نینیم ۵ماهشه و کنارم خوابیده داره پستونک میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان دیگه چه صیغه ایه برو کیفتو بکن لذت دنیارو ببر خودتو وابسته هیج چیز و هیچکسی نکن.

خب ذات خانم ها دنبال این عشق مامان شدنه و تربیت کردنه هست پس نمیشه منکرش شد بالاخره همه یه روز بهش فکر میکنن من میخوام قبلش خودمو آماده کرده باشم🌷

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🙏❤
هههه باشه ببینیم و تعریف کنیم. ولی در کل هرکی تو این دوروزمونه بخواد بچه بیاره یه تختش کمه به نظرم.

چرا توهین میکنی خیلیا شرایطشو دارن.

هرکسی با یچیزی خوشه

این کیفو حال و گشتم که گفتی واسه ی دوره خوبه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
بنظر من کسی که با همسرش مشکلی نداره و خوبن هر چی زودتر مادر بشه بهتره

یعنی به نظرت بعدش حسرت نمیخوره چرا با همسرم چند تا مسافرت دوتایی نرفتیم یا کلی چیز دیگه که همه می دونیم واسه یه خانم جذابه؟

هر زمان که اماده بودی تا حس ازاد دخترانه ت رو جایگزین حس پر‌از مسئولیت مهرمادری کنی 

یعنی به نظر شما فقط درونیه و هیچ فاکتور دیگه ای توش دخیل نیست؟

چند سالت هست گلم؟من ۲۳ سالگی ازدواج کردم و ۲۷ سالگی باردار شدم البته یه سال عقد بودم

اصلا اعصابه بچه ها رو بیشتر از ۱۰ مین نداشتم😂😂😂ولی همسرم نه اوکی بود اخه ۷ سال ازم بزرگ تره دیگه حس کردیم هر آنچه که لازم داشتیمو بدست آوردیم رفتیم دوتایی مشاوره و من اونجا متوجه شدم که منم از ته دل بچه میخوام با دکتر زنان مشورت کردم و همون ماه اول باردار شدم😂😂😂پسرم الان ۸ ماهشه

هر کاری میکنی دوتایی به یه نقطه نظر مشارک برسین که بعد زده نشین.بچه کلی زحمت داره😅😅😅

😍😍😍
منم كلي از اين سوالا داشتم هميشه برا خودم و فكرمم لاقل روي ٣٠ ٣١ بود ولي اينو بدون ك اگ خدا بخواد كا ...

آره اون که قطعا همینطوره 😂 ولی صحبت من برای زمانیه که آدم خودش میخواد تصمیم به بارداری بگیره اون موقع چی؟ 

هههه باشه ببینیم و تعریف کنیم. ولی در کل هرکی تو این دوروزمونه بخواد بچه بیاره یه تختش کمه به نظرم.

این نظر شماست عزیز. منی که بچه آوردم تا آخر عمر رفاه و آسایش بچم رو تضمین میکنم حالا ایران نشد خارج از ایران.