2777
2789
عنوان

کی مامان بشیم؟🤔🤔😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 88 پست
من۱۹سالمه دوسالو نیم عقد بودم پنج ماهه عروسی کردم تصمیم دارم هشت ماه دیگه بار دارشم که بچم۱۴۰۰بدن ...

عزیییزم چه ایده جالبی ۱۴۰۰ به دنیا بیاد😂😂😂 انشالله خدا بهت نی نی های سالم و صالح بده❤

خیلی خوبه که این تصمیم و گرفتی واسه من خیلی سخته این تعین زمان!!!

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🙏❤
 آره اون که قطعا همینطوره 😂 ولی صحبت من برای زمانیه که آدم خودش میخواد تصمیم به بارداری بگیره ...

من هميشه فكرم اين بود ك خداروشكر خونه دار بشم ك شديم 

ماشينم داشته باشيم 

مسافرتم قشنگ بريم 

اگ سنت بالا نيست لاقل دو سه سال زمان بده ب خودت

اما كار ب اينا نرسيد و الان ي دو سه هفته ايي ك اومده توو دلم 🥰

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه توهین نمیکنم. همگی مامان بشین فقط امیدوارم پشیمون نشین😐

همگی ک قرار نیست مامان بشن

یکی دوس داره یکی نداره

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
عزیییزم چه ایده جالبی ۱۴۰۰ به دنیا بیاد😂😂😂 انشالله خدا بهت نی نی های سالم و صالح بده❤ خیلی خوبه ...

اره با همسرم تصمیم گرفتیم به تفاهم رسیدیم😁

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
بنظرمن زیر ۲۴ اصلا نباید بچه دار شد ، حداقل دوسال اززندگی مشترک بگذره که زنو شوهر به یه هماهنگی رسید ...

واااای مرررسی اینا چیزاییه که خیلی دوست دارم از مامان ها بشنوم.اینکه چه چیزایی رو ضروری میدونن

منم همین ماه وارد ۲۵ سالگی میشم برای همین این مسئله ذهنم و درگیر کرده

چه حرفیه! شاید یکی کیفشو تو مادر شدنش میبینه

دقیقا😍😍 بچه خیلی نعمت بزرگیه اگر آدم ها درکش کنن و البته زمان درستی توی زندگی آدم وارد بشه

من بعد۲۰ روزغهمیدمدحامله ام 😐😐😐الانم پسرم روپام خوابیده 😍😍😍هرچ زودتر🥰🥰🤗

عززززیزدلم خداحفظش کنه براتون😍❤

خب الان شما واقعا هیچ دغدغه فکری ندارید که کاش قبل بارداری فلان کارو انجام میدادم؟

یعنی به نظرت بعدش حسرت نمیخوره چرا با همسرم چند تا مسافرت دوتایی نرفتیم یا کلی چیز دیگه که همه می دو ...

من که اینطور نیستم

خیلی دیدم اطرافم که اینطوری فکر میکنن

یکسال با همسرت دوتایی باشی خوبه دیگه بعدم که اقدام کنی تا بخوای باردار بشی خودتونید

مادر بودن اونقدر جذابه و خونه اونقدر با بچه شیرین میشه که حد و اندازه نداره

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
دقیقا😍😍 بچه خیلی نعمت بزرگیه اگر آدم ها درکش کنن و البته زمان درستی توی زندگی آدم وارد بشه

دقیقا بنظرم باید همه چی فراهمو درست باشه تا ادم مدیون بچش نشه

من سال 95 ازدواج کردم و چن روزدیگه 22 سالم میشه و یک سقط دارم و بعد از یک سال و خورده ای هنوز تصمیم ...

انشاالله که هر وقت آماده بودید خدا بهتون بچه های سالم بده عزیزم😍

این چیزایی که گفتی واقعا مهمه درسته بعضی هاش دغدغه شخصی شماس ولی یه سری هاشم واسه همه س.

ولی من فکر میکنم آدم هیچوقت به مرحله ی بی نیاز بودن مالی نمیرسه😥 چون آدم ها هر چقدر دارا تر میشن نیاز های بزرگ تری هم پیدا میکنن که نیازمند خرج هزینه بیشتره

از اول ازدواجم عقیده داشتم پیش از بچه داری باید ۳کار بکنم. اول اینکه آنقدر با شوهرم به تفاهم رسیده ...

ای جااانم خدا حفظش کنه براتون😍❤

چقدر خوب که از اول اینارو در مورد خودت میدونستی و خداروشکر که برات فراهم شدن.

خیلی ها به من میگن قبل از ۲۸ بچه دار نشو بعدش افسردگی میگیری ... ولی به نظرت آدم وقتی به اون سبک تفریح و سفر عادت کنه سختش نمیشه تو خونه نشستن؟

چند سالت هست گلم؟من ۲۳ سالگی ازدواج کردم و ۲۷ سالگی باردار شدم البته یه سال عقد بودم اصلا اعصابه بچ ...

من ۲۴ همین ماه ۲۵ سالم میشه و ۲۱ سالم بود که عقد کردم. همسرم هم داره وارد ۳۰ سال میشه.

دقیقا منم خیلی برام مهمه تربیت و شرایط زندگی ش واسه همین دوست ندارم خیلی با این قضیه احساسی برخورد کنم دوست دارم اول منطقی به یه چیز درست برسم بعد احساس و قاطی ش کنم.البته اینجوری که توی شخصیت خودم میبینم بچه دوست دارم.

خداروشکر که خدا بهتون لطف کرده و معجزه شو وارد زندگی تون کرده😍❤🌷