2777
2789
عنوان

چرا اینقدر ادما ظالم شدن

100 بازدید | 7 پست

اخلاق گندی ک من دارم اینه ک زیادی مهربونم و این مهربونی بعضی جاها بهم لطمه وارد میکنه یه دوست دارم خیلی تنهاست البته همسن من نی ۱۳ سال ازم بزرگتر هر وقت عیدی مناسبتی باشه بهش پی ام میدم خیلیم دوسش داشتم البته تا چند دقه پیش اما اینقدر سنگ دل هست اخر گفت و گو احوال پرسی ک میشه میگه من برم کلاس دارم خب لنتی کوفتی تو ک تنهایی چرا قدر ادمایی ک به یادتن نمیدونی 😟واقعا حالم از بعضی ادما بهم میخوره محبت بهشون نمیاد دیگه شکر بخورم به این پی ام بدم ک خودم کوچیک کنم والا اما در این لحظه واقعا دلم گرفت😒

ببخشید از سنگدلیش نیس لابد شاید وقت چت و حرف زدن زیاد رو نداشته باشه 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید از سنگدلیش نیس لابد شاید وقت چت و حرف زدن زیاد رو نداشته باشه 

منو اینو چند نفر دیگه قبلا باهم دوست بودیم کلی وقت داشت باهم گپ میزدیم ولی از دست چند نفر از دوستای دیگه ناراحت شد و رفت گناه من این وسط چیه ک باید با بقیه بسوزم از ته دلم دوسش داشتم و واقعا درکش میکردم ولی این کاراش اصلا ناخوشایند

منو اینو چند نفر دیگه قبلا باهم دوست بودیم کلی وقت داشت باهم گپ میزدیم ولی از دست چند نفر از دوستای ...

دلیل اینکه میخوای باهاش دوستیت ادامه پیدا کنه چیه؟؟؟ 

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان