❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤ 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانمی شما اردکترکاشانی نتیجه گرفتید؟برای ناباروری خوبه آیا؟من به شخصه خودشون روندیدم چون یه بار رفتم ...
زنعموم فشار سمی داشت یه بچشو تو ۲۹ هفته ازدست داده بود.واسه دومی تحت نظر دکترکاشانی بود.دکترها خودشون تو درمانگاه هستن.من خودم هفته های آخر آرش میرفتم پیش دکتر خوشیده .اونم خوب بود.میدونم روالش چه جوریه.اگر بری درمانگاه رزیدنت معاینه میکنه و پروندتو میبره پیش خود دکتر که همونجا نشسته.واسش شرح میده و خودت هم اونجا بادکتر صحبت میکنی.کنار درمانگاه هم اتاق داره وقت قبلی میگیری میری پیش خودش.