2777
2789
عنوان

جلوگیری از بارداری

548 بازدید | 80 پست

خانومااا کمک...

از چه روشی برای جلوگیری از بارداری استفاده میکنید کدوم راحت تر و مطمئن تره سکته کردم از این استرس

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی...

ک ا ن د و م 

خدایا اگر گاهی به جای تو درگاه دیگری را زدم ببخش مرا شرمسارم... خدا دوستت دارم 😘😍برای نی نی ام آرزوی سلامتی دارم دخترم عاشقانه دوستت دارم عشق من و بابایی. 😍همسرم و عشق اولم دوستت دارم سالم باشی همیشه 
هیچی...

مگه میشه...فکرمو مشغول کرده استرس گرفتم بخدا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

مگه میشه...فکرمو مشغول کرده استرس گرفتم بخدا

بله...چه استرسی‌‌‌‌...ما ا وسایل جلوگیری استفاده نمیکنیم چون طبیعی بهتره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خطرناکه شاید حامله بشی

و مشکل اینه الان ناخواسته حاملم😩شوهرم از ک ا ن د و م خوشش نمیاد

~اگر ز باده مستی خوش باش • با ماهرخی اگر نشستی خوش باش~                                                       ~چون عاقبت کار جهان نیستی است • انگار که هستی چو نیستی خوش باش~ 🖇♾
و مشکل اینه الان ناخواسته حاملم😩شوهرم از ک ا ن د و م خوشش نمیاد

دقیقا بدبختی همینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40