2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میشه؟؟

91 بازدید | 7 پست

چرا تا دلمون ب یکی خوش میشه همون آدم شروع میکنه ب زخم زدن؟

چرا یکی ک با اومدنش باعث میشه زندگیمون قشنگ بشه و غمامونو فراموش کنیم یهو ب غمامون اضافه میکنه؟

چرا آدما رفتار و کردار خودشونو نمیبینن فقط از ما انتقاد میکنن؟

خسته شدم پس عشق واقعی چیه ؟ چرا من ندارمش؟ چرا تا فک کردم عشق واقعیو پیدا کردم یهو گند زده شد به باورام؟

نمیخوام باور کنم ک شکست خوردم یعنی توانشو ندارم اونم بعد از پنج سال...

حتی شوهر آدم هم گاهی ناامیدکننده میشه... زندگی همینه.. دائم باید تلاش کنی تا رابطتت رو توی مسیر درست نگه داری.. گاهی یه حرف باعث میشه روزها از مسیر بیرون بیفتی... اگه فکر میکنی طرفت آدم درستیه.. بدون بقیه اش دست خودتونه که اون رابطه رو پایدار نگه دارید.. با درست صحبت کردن به جا انتقاد کردن.. با رفتار درست.. خیلی چیزها دخیله....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی شوهر آدم هم گاهی ناامیدکننده میشه... زندگی همینه.. دائم باید تلاش کنی تا رابطتت رو توی مسیر درست ...

آدم درستیه ولی لجبازی میکنه فقطو فقط خودشو باور داره