2777
2789
عنوان

حجم زیاد مایع امنیوتیک در هفته 31

7504 بازدید | 15 پست

هفته 29 سونو دادم 212 میلی متر بود تو هفته 31 شده 220 خیلی زیاده این اندازه؟؟علتش چیه واینکه کسی بوده که همچین مشکلی داشته و بچش سالم بدنیا اومده خواهشا جواب بدید اگه میدونید خیلی نگرانم

منم زنداداشم دوتا حاملگي پاي هيدرآمينيوس داشت

يني از ماه سوم معلوم بود شكمش خيلي بزرگه مثلا ماه سوم به شكم٧ماه ميخورد هردو رو ٢٦هفته زايمان كرد

تو نگران نباش رد كردي ديگه سروقت زايمان ميكني ولي مراقب باش

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من داشتم تو بارداری از بی ابی میمردم در طی روز ده ها لیوانو سر میکشیدم هر روزم میگفت لب مرزه خدا کوچولو سالم بهت ببخشه

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
منم زنداداشم دوتا حاملگي پاي هيدرآمينيوس داشت يني از ماه سوم معلوم بود شكمش خيلي بزرگه مثلا ماه سوم ...

من شکمم الان به 7 ماه میخوره بزرگتر نیست یعنی بچه هاش سالمن هیچ مشکلی ندارن من استراحت میکنم فقط ازینکه بچه زبونم لال مشکلی داشته باشه میترسم

من شکمم الان به 7 ماه میخوره بزرگتر نیست یعنی بچه هاش سالمن هیچ مشکلی ندارن من استراحت میکنم فقط ازی ...

نه بابا هيچ مشكلي نيست نترس

ان شاا...به خوبي زايمان ميكني دوستمم آبش كم بود كم آبي بده ولي اين زياد نه

توكلت به خدا باشه گلم

واقعا من داشتم تو بارداری از بی ابی میمردم در طی روز ده ها لیوانو سر میکشیدم هر روزم میگفت لب مرزه خ ...

منم خیلی تشنم میشه یعنی شدید دائم دلم اب میخواد تو این دوهفته کمتر کردم ولی بازم نتونستم خیلی مقدارشو کم کنم شما چند بود میزان مایعت؟واینکه الان بچتون بدنیا اومده مشکلی نداره انشالله

منم زنداداشم دوتا حاملگي پاي هيدرآمينيوس داشت يني از ماه سوم معلوم بود شكمش خيلي بزرگه مثلا ماه سوم ...

موندن بچه هاش؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
نه بابا هيچ مشكلي نيست نترس ان شاا...به خوبي زايمان ميكني دوستمم آبش كم بود كم آبي بده ولي اين زياد ...

اخه تو نت چیزای بدی نوشته مثلا اینکه بچه مشکل مری معده داشته باشه نمیتونه ابو ببلعه یا اینکه سندروم دان داشته باشه و ازین چرتو پرتا که واقعا ادمو به استرس میندازه درصورتی که من غربالگری هارو انجام دادم مشکلی نداشته بچم

موندن بچه هاش؟

يكي دختر بود٩٠٠گرم وزنش بود موند ولي دومي پسر بود يكونيم كيلو متاسفانه نموند

ولي آخه زنداداش كن مشكل ژنتيكي داشت

استارتر استرس نگيره پلي هيدرآمينيوس ميشد از اول حاملكي

اخه تو نت چیزای بدی نوشته مثلا اینکه بچه مشکل مری معده داشته باشه نمیتونه ابو ببلعه یا اینکه سندروم ...

عزيزم هيچوقت سر اين جور مساعل نت نرو كه مريضت ميكنن.فقط برو دكترت همين

نت منو از زندگي ساقت كرده بود تا بخودم اومدم ديدم بابا يه مشت چرتوپرت نوشتن٩٩درصدش اشتباه و دروغه

يكي دختر بود٩٠٠گرم وزنش بود موند ولي دومي پسر بود يكونيم كيلو متاسفانه نموند ولي آخه زنداداش كن مشك ...

واای چه جالب ۲۶ هفته مونده 

واقعا معجزه اس

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
منم خیلی تشنم میشه یعنی شدید دائم دلم اب میخواد تو این دوهفته کمتر کردم ولی بازم نتونستم خیلی مقدارش ...

من ۹ بود میزان اب اخراش البته نه خداروشکر بچم مشکلی نداره الان داره ۲ ساله میشه خدا نگهش داره 

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️