هفته 29 سونو دادم 212 میلی متر بود تو هفته 31 شده 220 خیلی زیاده این اندازه؟؟علتش چیه واینکه کسی بوده که همچین مشکلی داشته و بچش سالم بدنیا اومده خواهشا جواب بدید اگه میدونید خیلی نگرانم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا من داشتم تو بارداری از بی ابی میمردم در طی روز ده ها لیوانو سر میکشیدم هر روزم میگفت لب مرزه خ ...
منم خیلی تشنم میشه یعنی شدید دائم دلم اب میخواد تو این دوهفته کمتر کردم ولی بازم نتونستم خیلی مقدارشو کم کنم شما چند بود میزان مایعت؟واینکه الان بچتون بدنیا اومده مشکلی نداره انشالله
نه بابا هيچ مشكلي نيست نترس ان شاا...به خوبي زايمان ميكني دوستمم آبش كم بود كم آبي بده ولي اين زياد ...
اخه تو نت چیزای بدی نوشته مثلا اینکه بچه مشکل مری معده داشته باشه نمیتونه ابو ببلعه یا اینکه سندروم دان داشته باشه و ازین چرتو پرتا که واقعا ادمو به استرس میندازه درصورتی که من غربالگری هارو انجام دادم مشکلی نداشته بچم