2777
2789
عنوان

اشک از چشم نوزاد هنگام حرف زدن

141 بازدید | 7 پست

سلام پسرم سه ماهش تموم شده از دوماهگیش ک میخاست از خودش صدا دربیاره و ب اصطلاح حرف بزنه همیشه از چشماش اشک میاد کسی میدونه چرا اینجورییه؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزاد مگه حرف میزنه یا للعجب

اره از خودشون صدا درمیارن عاقا عاقا یا اوو اووو عاعامیکنن

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

یعنی طبیعیه ؟کسی اینجوری بوده نینیش؟

زور میزنه 🐣بعدم یه دکتر چشم هم ببر دختر خواهرم تا یه کوچولو نور میخورد چشماش آب سرازیر میشد بردیم دکتر گفت نوک مژه های پلک پایین کمی تو چشمش میره پماد داد و گفت بادست هم ماساژ بدین حالت پلکش برگرده  اصلا ظاهرش نشون نمی داد 

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

راز زیباییبرای داشتن پوست زیبا و بدون لک و یک دست و درمان جای فرورفتگی جوش  محصولات شرکتمونو ببینو استفاده کن مطمعن باش با کمترین هزینه بهترین نتیجه رو میبینی 

raz_zibaie2@ میدونی هرکسی میتونه پوست زیبایی داشته باشه فقط باید به موقع و با محصولات خوب به پوستت رسیدگی کنی