2777
2789

سلام دوستان من به پسره دوساله نیمه دارم و الان ۷ روزه بچه ی دومم به دنیا اومده، از بارداریم خیلی رعایت کردیم حساسیتی براش پیش نیاد و نگران بودیم، اما الان که بچه به دنیا اومده پسرم کلا نمی بینش، انگار دیواره یا مثلا برای خونه گلدون گرفتیم 😐 در این حد بدون واکنشه بهش ، مثلا دیروز بچه رو کنار خودم گذاشته بودم رو زمین ، می خاست بیاد پیش من اصلا ندیدش ، کم مونده بود پاشو بذاره رو بچه و رد بشه ، حالا بنظرتون این رفتارش طبیعیه ؟؟ ۵ شنبه وقته مشاور گرفتم ولی خواستم تجربیات بقیه رو بدونم ممنونم

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره هنوز درکی نداره از ضعف اون بچه پسرمنم نسبت ب نوزاد،دیگران همین واکنشو داره ولی دوسشون داره خیلی زیاد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خداروشکر کن نمیبینه پسرای من یه سال و نیم فاصله دارن بزرگه یبار سیخو پرت کرد بالای چشم داداشش زخم ...

راستش یکم ترسناک شده واقعا بدونه شوخی اصلا نمی بینش

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

یه دبیر داشتیم گفت بچه دومم به دنیا اومد من میخواستم اولی حسادت نکنه مثلا من اشپزخونه بودم بچه دومم گریه میکرد ، میذاشتم بچه اولم ارومش کنه  تااا ارومش نمیکرد من نمیرفتم سراغشون !‌😀 

دختری در من ساز امیدواری میزند🧚‍♀️
والا منکه مجردم ولی باخواهرم دوسال فاصله داشتیم ازمن بزرگتربود وقتی ب دنیااومدم ب مامانم میگفت اینوب ...

آخی عزیزم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید