2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرمنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 4175 بازدید | 158 پست
ولی به هر حال که بزار یکی دو روز ارومتر بشی بزار بعد زایمان کاری کن که واسه یک دقیقه بیشتر با تو وقت ...

به خودم میرسم حتی نزاشتم زیادچاق بشم خودش همش قربون صدقه اندامم میره🙁

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی

بنظرم پیامایی که دیدی کلا از گوشیش پاک کن

خب تو گوشیت داری دیگه خودت

اینجوری نه میتونه ازت بپرسه دیدی یانه.

نه میتونه سکوت کنه

جونش درمیادددددد و از استرس میل جنسیش هم میخابه 

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اولینبارشه و اشتباه کرده ادمیزاده دیگه اگ تا الان پرونده ش پاک بوده بهش رو راست بگو شاید بخودش ...

نمیدونم شاید،ولی میخوام یه جوری۰بهش بگم که ازخجالت اب بشه

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی
ببخشید ی سوال اگه گرد و خاک کرد و مرد چهارتا چیزم گفت و انکارم کرد و بعدم استارتر از عصبانیت گفت میر ...

اخ گفتی من جونم برابچم درمیره اون نامردم تموم جونش بچمونه

بنظرم پیامایی که دیدی کلا از گوشیش پاک کن خب تو گوشیت داری دیگه خودت اینجوری نه میتونه ازت بپرسه د ...

اینو انجام بده جوا میده حتما میفهمه دیدی و پاک کردی هرچیم پرسید چرا پکری و اینا گردن نگیر ولی پکر باش رو نده

یا به زبون میاد یا به شکر خوردن میفته

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
بنظرم پیامایی که دیدی کلا از گوشیش پاک کن خب تو گوشیت داری دیگه خودت اینجوری نه میتونه ازت بپرسه د ...

خودش تافرداپاک میکنه مطمعنم

شایدفردابهش گفتم اخه نمیخواستم بخاطراین هرزه هاشب یلدامون خراب بشه

اتفاقا الان بهترین تایمه یلدا تو سر من بخوره ببین مردی که خیانت کرد کارش تمومه این تجربه ی منه. اما حالا ک کرده ی زهر چشم ازش بگیر اونم نه شلکی ها دوست منم خیانت دید حق طلاق و حضانت بچه هاشو گرفت اگه انقدر قوی هستی حتما این کار و بکن اگه نه میخوای خودتو ول بدی همین ب روی خودت نیار.

به خودم میرسم حتی نزاشتم زیادچاق بشم خودش همش قربون صدقه اندامم میره🙁

میدونی الویت بکن خودت.به خودت برس هرچی بیشتر بهتر.منم نظر اون دوستمون که گفتن ی جوری بهش بگو از کسی که خیانت کنه متنفری و بدت میاد و نمیتونی ببخشی موافقم.ولی به هر حال تو بهترین تصمیم و میگیری چون تو توی اون زندگی ما از بیرون میبینیم.هیچکدممون به اندازه تو این موضوع درک نمیکنیم.

اینو انجام بده جوا میده حتما میفهمه دیدی و پاک کردی هرچیم پرسید چرا پکری و اینا گردن نگیر ولی پکر با ...

انقدپروکه میدونم به رو خودش نمیاره

ببخشید ی سوال اگه گرد و خاک کرد و مرد چهارتا چیزم گفت و انکارم کرد و بعدم استارتر از عصبانیت گفت میر ...

عزیزم با اگه و مگه نمیشه با مرد خیانت کار زندگی کرد. زن باید خفه خون بگیره چون مرد وقیح میشه باید محبت کنه چون میره دنبال کس دیگه . 

خدا نسل هر چی مرده از رو زمین رداره

اتفاقا الان بهترین تایمه یلدا تو سر من بخوره ببین مردی که خیانت کرد کارش تمومه این تجربه ی منه. اما ...

نه انقدقوی نیستم زبون اونم خیلی درازمیدونم حضانت وایناروبهم نمیده

میدونی الویت بکن خودت.به خودت برس هرچی بیشتر بهتر.منم نظر اون دوستمون که گفتن ی جوری بهش بگو از کسی ...

برو تایپیک خیانت بخون ماشالله پرررره

بعد به شوهرت بگو دلم سوخت ولی خاکتوسر زنی که خیانت و دیده و با شوهرش مونده بنظرم باید بچش و بندازه سرش بره خونه ی باباش هزارتا موقعیت بهتر بیان سراغش

نقطه ضعف نشون نده تا ازش استفاده نکنه 

بگو زنه میگه بخاطر چه م موندم. لعنت به بچه ای که باباش اون باشه و ازین حرفا البته دور از جون بچه های گلتووووون

میدونی الویت بکن خودت.به خودت برس هرچی بیشتر بهتر.منم نظر اون دوستمون که گفتن ی جوری بهش بگو از کسی ...

باشه من فقط میخوام بفهمه من خرنیستم وازم حساب ببره بدونه ین عاتوازش دارم

برو تایپیک خیانت بخون ماشالله پرررره بعد به شوهرت بگو دلم سوخت ولی خاکتوسر زنی که خیانت و دیده و با ...

یجور وانمود کن ینی به هیچی وابستگی نداری

شنیدی میگن اگ گفت چقد دوسم داری بگو همونقدر که تودوسم داری

اگه گفت تا کجا دوسم داری بگوس ستا اونجا که تو دوسم داری