2777
2789
عنوان

لعنتی چرا یادم نمیاد کدوم اهنگ بود😫 اهنگ بازا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 41 پست
منم ی اهنگی چندسال د نبالشم برا 8.9 سال پیشه. خوانندش یادم نیس. فقط یه تیکش که میخوند : روی قله د ...

اینقدر رو مخن این چیزا که یادت نمیاد 😂 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای دقیقا. ادمو دیونه میکنن.  فک کن وقتی میزنم گوگل برام مداحی میاره😖😖😖😖😖😖

عمیقا درکت میکنم😣

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
پیداش کن منم الان حساس شدم

خخخخ پیداش کردم میگم

خخخخ پیداش کردم میگم

باشه منتظرم😊

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
منم ی اهنگی چندسال د نبالشم برا 8.9 سال پیشه. خوانندش یادم نیس. فقط یه تیکش که میخوند : روی قله د ...

اگه فکر رفتن تو
گذشته از سرم
اگه فکر رفتن تو
گذشته از سرم
تو دلیل بودنی
تویی اون اوج نیاز
روی قله دلت
واسه من خونه بساز

منم ی آهنگه چند ساله دنبالشم میگه :

تو قطعه ی سنگي محکوم به مرگی برو دیگه وا کن از من هرچی داری 

حالا بی تو زمستون بهاره دیگه بی تو چشمام اشک نداره حالا بی تو میرم تا نهایت ستاره ی قلب من ماهی داره 

گوگل نداره