2777
2789
عنوان

لعنتی چرا یادم نمیاد کدوم اهنگ بود😫 اهنگ بازا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 41 پست
اگه دوتا بیتش یادم بود که گوگل میگفت بهم ... 😭

من سرچ کردم الان شات فرستادم برات ببینش

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه؟

نه عزیزم ... اهنگ قدیمی تره جدید نیست سه چهار سال پیش گوش دادم 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
نه عزیزم ... اهنگ قدیمی تره جدید نیست سه چهار سال پیش گوش دادم 

😐😐😐😐

بیخیال بنظرم

ب مغزت فشار نیار برو بخواب 😟😆😆

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
😐😐😐😐 بیخیال بنظرم ب مغزت فشار نیار برو بخواب 😟😆😆

😂😂 نه من پیداش میکنم به خدا تا پیداش نکنم خوابم نمیبره

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
اینجا کجاست؟ مدرسه معلمش  چهارشنبه اس یه خورده بی حواسه

اسمش چیه

😂😂 نه من پیداش میکنم به خدا تا پیداش نکنم خوابم نمیبره

پیداش کن منم الان حساس شدم

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
این آهنگ قدیما توی تی وی  همینجوری نوشتم 😁

قشنگ بود برم سرچ کنم 😂