2777
2789
عنوان

کمک درد امونمو بریده

207 بازدید | 22 پست

از صبحه ک افتادم توجام عصری سرم وصل کردم با مولتی ویتامین شوهرم جگرگرفت ابپزکردم خوردم(چون زوربوود فقط خواستم خورده باشم چون متنفرم ولی10ماهه بعدزایمانم هنوزخونریزیم شدیده تا امشب راضی شدم بخورم)چندتام الو خشک خوردم بتازم پیرو یبوست حاملگی ک هنوزم عاشقمه الان 1ساعت ازدرد شکمو دورناف ب سمت چپ پایین قفسه سینم رسیده ول نمیکنه رانیتیدن خوردم مسکنو سفوف(حاملگیم بحدی معدم داغون بود ک لیدوکایین میدادن بخورم)

خدایا بخاطر همه چی شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم تمرهندی بخور شکمت کارکنه یا کیوی ترش مایعات هم زیاد بخور ی چندروزم فقط غذاهای آبکی بخور میوه و سبزیجات زیاد بخور امگا3هم شکمو رون میکنه

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

۱۰ ماه خونریزی داری ؟؟؟؟؟ چرا یه دکتر خوب نمیری ؟ شاید پارگی داخلی داشته باشی.سونوگرافی انجام بده حتما

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
چرا هنوز بعد ده ماه خونریزی داری ؟یکسره خونریزی داری ؟

حاملگی بشدت افتضاحی داشتم دکترا میگن تو شیردهی بخاطرهورمونا بعضیا تا دوسال پریود نمیشن من برعکسم مدام دارم قرص بلارا میخورم تعادل هورمونیم بهم ریخته

خدایا بخاطر همه چی شکر
۱۰ ماه خونریزی داری ؟؟؟؟؟ چرا یه دکتر خوب نمیری ؟ شاید پارگی داخلی داشته باشی.سونوگرافی انجام بده حت ...

تعادل هورمونیم بهم ریخته توسقط قبلیمم تا حامله نشدم خونریزیم قط نشد4ماه

خدایا بخاطر همه چی شکر
یبوست داری جگر واست خوب نیست چون سنگینه

مجبوربودم بخوردن1سالونیمه مقاموت کردم ب نخوردنش رنگو روم رفته چشام زیرش قرمز تو رفته هیچیم نمیخورم

خدایا بخاطر همه چی شکر

به نظرم برودکتر،یه سونوگرافی بده احتمالامشکل روده ای داری.الانم گرم نگه دارخودتو،مسکن بخور،شایدجیگرمسموم بوده یاباالو بدبوده بخوری،من بچه بودم جیگرباخامه خوردم کارم به دکت کشید

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤
یکم تمرهندی بخور شکمت کارکنه یا کیوی ترش مایعات هم زیاد بخور ی چندروزم فقط غذاهای آبکی بخور میوه و س ...

الان قفلم سرزایمانم مهره های کمرم جابجا شده3تا ببخشید هنوز م هنوزه موقع اجابت مزاج خونریزی دارم چندکیلو الو خوردم فرق نمیکنه حتی با دارو

کلا من ازبس از بچگی دارو نمیخورم بدنم ب داروها زود واکنش نمیده

خدایا بخاطر همه چی شکر