2777
2789

سلام عزیزان من..پسرم ده روزه آنفلوانزا گرفته  دکترش گفت ریه هاش کیپ شده .بچه م فقط چهارماهش هست.پریروز براش آمپول دگزا تزریق کردن  بعد از دگزا خوب که نشد هیج بدترم شد.نابود شدم تو این ده روز  به خودمم سرایت کرده از بس داغون بودیم تولدم ک امروزه فراموش کرده بودم   خانمااا کسی بوده که بچه ش یا آشناهاش صداش رفته باشع   بچم الان سه روزه هر چی میخاد گریه کنه هیچ صدایی ازش در نمیاد  فردا هم قراره ببریم دکتر  بنظرتون بستری میشه   خیلی کوچولوهه دگزا هم همه میگن عوارض داره  نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما بستریش کن

اگه دکتر گفت بستری نمیخواد بازم اصرار کن تا بستری بشه

میدونم کوچیکه دلت نمیاد ولی تحمل کن دو سه روزه زود خوب میشه

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

دستگاه بخور  حتما بگیر    دارو بگیر بریز تو دستگاه بزار دایم  روشن باشه        شلغم   چهار تخم   دارو گیاهی واسه سینه اینارو   بده خوب میشه

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله
۴ماهه و آنفولانزا صد در صد بستری بهتره که خیالت راحت دکتر پیششه.دگزا برا آنفولانزا بدتره

نمیدونم  منم خیلی با دکتر صحبت کردم  گفتش بیماری بچت آنفلوانزا نیست  ولی خودم میگم هست  اخه با یه سرماخوردگی ساده فرق داره

چرا دکتره دگزا داده😟!!!!!!

قشنگیش اینه که هیچکس ننوشت                               برای دیسکو،،، برای کاباره،،، برای پارتی،،،برای بی بند و باری،،، برای بی دینی،،، برای موادمخدر،،، برای مستی،،، برای حمل اسلحه و.... و این نشون میده که ذهن کثیف بعضیا برداشتش از آزادی اشتباهه نه ما مردم✌🏻! 

وای پسرمنم تب بالاداشت ۶ماهشه بردم دکترگفت ریه هاش کیپ شده احتمالا دوسه روزبایدبیمارستان بستری بشه ولی گفت انفولانزانیست.دارودادگفت سه روزبهش بده اگه بهترنشدبایدببری بیمارستان کودکان بستریش کنی.ولی امروزروز سومشه وهیچ تغییری نکرده

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم
چهار ماهشه نمیتونه چیزی بخوره   وضعیت مالیمونم متاسفانه جوریه نمیتونیم دستگاه بخور بخریم

پس  تا صبح  شلغم بزار رو گاز بپزع  دمای خونرو مرطوب کن  

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله