همه رو بگم اول توروخدا اگه تحربه ای در این باره دارید بگید و همچنین نظرتون .من با یه آقایی چن ماهه آشنام ایشون میگف که خیلی منو دویت داره و عاشقمه من از سرکنجکاوی پیش کسی که خیلی تجربه زیادی یه فال گرفتم گف که این ادم برات خوب نیست،لطفا بی احترامی هم نکنید من الان توشرایط خوبی نیستم و اینکه با این آیا چن روزی هست حالت کاتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فال که درست نیست صد در صد چون به من چند تا فالگیر گفتن بچه ت پسره ولی دختره
شما باید یه مدت باهاش باشی و خوب بشناسیش فقط راهش همینه
و اینکه تو این مدت آشنایی وابسته نشید فقط شناخت
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
ببین منم درکت میکنم چون مرددی رو اوردی به فال و... اما با عقل جلو برو . نه به فال گوش کن نه به حرف خشک و خالی که میگه دوست داره . قشنگ بشناسش .هرچند ازدواج هندونه در بستس ولی نمیشه به فال اعتماد کرد . مبادا بعدا پشیمون شی که الکی ردش کردی
در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد . خدایا شکرت 😍😘
تو این پست جواب سوالاتونو بدم اینکه کاتیم به خاطر این من بهشون گفتم من خودم شرایط درسیم مشخص نیست و اینکه شرایط مالی ایشون هنوز اوکی نیس به خاطر همین حرفمون شد من گفتم نباشم باهم ،دواینکه این وسی که برای من فال گرف خیلی باتجربه و گف امکان داره بره سمت کس دیگه ای و اینکه من تو راهیی موندم و ایشونم از اون موقع حای یه زنگم بهم نزده توروخدا باهام حرف بزنین من دارم میترکم