2777
2789

همه رو بگم اول توروخدا اگه تحربه ای در این باره دارید بگید و همچنین نظرتون .من با یه آقایی چن ماهه آشنام ایشون میگف که خیلی منو دویت داره و عاشقمه من از سرکنجکاوی پیش کسی که خیلی تجربه زیادی یه فال گرفتم گف که این ادم برات خوب نیست،لطفا بی احترامی هم نکنید من الان توشرایط خوبی نیستم و اینکه با این آیا چن روزی هست حالت کاتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فال که درست نیست صد در صد چون به من چند تا فالگیر گفتن بچه ت پسره ولی دختره

شما باید یه مدت باهاش باشی و خوب بشناسیش فقط راهش همینه

و اینکه تو این مدت آشنایی وابسته نشید فقط شناخت 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

ببین منم درکت میکنم چون مرددی رو اوردی به فال و... اما با عقل جلو برو . نه به فال گوش کن نه به حرف خشک و خالی که میگه دوست داره . قشنگ بشناسش .هرچند ازدواج هندونه در بستس ولی  نمیشه به فال اعتماد کرد . مبادا بعدا پشیمون شی که الکی ردش کردی

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘

تو این پست جواب سوالاتونو بدم اینکه کاتیم به خاطر این من بهشون گفتم من خودم شرایط درسیم مشخص نیست و اینکه شرایط مالی ایشون هنوز اوکی نیس به خاطر همین حرفمون شد من گفتم نباشم باهم ،دواینکه این وسی که برای من فال گرف خیلی باتجربه و گف امکان داره بره سمت کس دیگه ای و اینکه من تو راهیی موندم و ایشونم از اون موقع حای یه زنگم بهم نزده توروخدا باهام حرف بزنین من دارم میترکم 

ببین منم درکت میکنم چون مرددی رو اوردی به فال و... اما با عقل جلو برو . نه به فال گوش کن نه به حرف خ ...

دقیقا مامانمم همینو میگه ولی یه عالمه فکر مثل خوره داره منو میخوره تو این چن روزه مادرم میگه انگار ده سال پیر شدی

دقیقا مامانمم همینو میگه ولی یه عالمه فکر مثل خوره داره منو میخوره تو این چن روزه مادرم میگه انگار د ...

اخ منم😥دعا کن برام . منم برای ارامش تو دعا میکنم عزیزم 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ یه معجزه بزرگ تو زندگیم رخ داد  . خدایا شکرت 😍😘