2777
2789
عنوان

چیکار کنم با میگرن

850 بازدید | 29 پست

راه حلی برا میگرن دارین .درمان داره؟داروی گیاهی میگرن کات  واقعا باعث درمان میشه؟

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

وای نگو منم دارم فقط ترشیجاتو قطع کن اما راهی نیست فک کنم خیلیم عذاب میکشم توروخدا کسی راه داد صدام کن منم بخونم

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص سوماتریپتان میخورم خوب میشدم ولی دکتر گفت خیلی عوارض داره افسردگی میاره 

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

سلام

ببين من همسرم حمله هاي شديدي داشت و داروهاي متخصص مغز و اعصاب اصلا بروي حملات اثر نداشت تا اينكه همسرم با توصيه هاي فراوان دوستا و آشنايان عنبر نسا رو امتحان كرد و الان نزديك يكسال و نيمه كه هيچ حمله ايي نداشته خداروشكر…

همسر ميگه بقدري اون سردردها ويران كننده بودن برام كه انگيزه ي زنده بودنم رو از بين ميبردن

اگر انسان دو رویی هستید حداقل یک روی زیبا داشته باشید......
سلام ببين من همسرم حمله هاي شديدي داشت و داروهاي متخصص مغز و اعصاب اصلا بروي حملات اثر نداشت تا اين ...

مرسی ک لایکم کردی خانومی دقیقا منم اینجورم واقعا؟ ما عنبر نسا دود کردیم انقد بالا آوردم از سردرد ک نگو

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤

فقط زالو من انداختم رو شقیقه هام ینی راحت شدما دوساله دیگ از کلی قرص و کوفت و زهرمار راحت شدم بخداا

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

اصلا بدترین دردیه .کوچکترین روزنه نور یا صدایی خیلی ردترم میکنه حال تهوع که دارم بدتره .سردردش ک یه طرف صورتم از درد شقیقه سمت چپم بی حس میشه