2777
2789
عنوان

خواستگار پرووو

578 بازدید | 21 پست

برا خواهرم داره خواستگار میاد .مامانه پسره گفته باید عروسمون خوش غذا باشه همه چی بخوره .نگه کله پاچه نمیخورم سیرابی نمیخورم بو میده.کلا به همه چی کار دارن .بهش گفتن حق نداره لاک بزنه.برا خواستگاریم گفتن باید چادر بپوشه  خواهرمم عاشق شده هرچی بهش میگیم نمیفهمه میخواد خودشو بدبخت کنه    

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندازينشون بيرون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نمیخوام سرزنش کنم خواهرت رو 

ولی حق با شماست 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
خواهرت عاشق قیافش شده یعنی پسره حرف مامانش اینارم گوش کنه فاتحه خواهرت خوندس😑

بدبختی قیافم نداره.پولم نداره

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
اومدن خواستگاری و اینهمه شرط گذاشتن،خدا به داد وقتی برسه عروسشون بشه😏

پدرشو درمیارن

عاشق چیش شده ؟🤔🤔🤔🤔

پسره خبلی رمانتیکه خیلی حرفای عاشقونه میزنه این بدبختم ساده گول حرفای قشنگشو خورده

پسره خبلی رمانتیکه خیلی حرفای عاشقونه میزنه این بدبختم ساده گول حرفای قشنگشو خورده

اسی پسره ایشالا کار که داره یااونم نداره !الان که نمیشه ازصفر شروع کرد مگه نون وعشق میخوان بخورن ؟!

خدایا داده ونداده ات راشکر