الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چ جالب میگن بچه ها رو مجبور به چادر گذاشتن نکنین بدشون میاد واقعا درسته.ما تو خانوادمون هیچکی چادری نیست.مادر و مادرشوهرمم مانتویین.من یهو به خواست خودم تو ۱۸ سالگی چادری شدم هنوز هم چادر میزارم.
یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال ۸۸ هستم. از بس گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم واژینیسموسی ها بیاین پی وی
من برای تمام چادریا ارزش قایلم ولی خوب دوس ندارم خودم سر کنم من تیپ رسمی میزنم با چادر خیلی ...
بله منم قبلش تیپ رسمی داشتم ولی حجاب داشتم.حجاب داشتن که فقط به چادر سر کردن نیست.
یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال ۸۸ هستم. از بس گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم واژینیسموسی ها بیاین پی وی
نمیزارن یه بارخواهرم با تیپ دانشجویی و خیلییی عادی بیرون بود چادر سر نکرده بود بابام چند روز ت ...
اینا مذهبی بودن نیست زیاده رویه مثلا من خودم واقعا چادر رو انتخاب کردم پدر منم همین طور بود منتها دقیقا برعکس اصلا نمیذاشت چادر سر کنم چادر میدید روسرم دعوام میکرد اما من سرم کردم و الانم عاشق چادرمم
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲