2777
2789

سلام من عاشق عروسک بافیم و کار با قلاب هم بلدم لطفا بگید نوع کاموا و کتاب یا سی دی اموزشیش رو از کجا تهیه کنم ممنون

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

@دختر_آریایی4  

بیا استارترو راهنمایی کن😊

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ، یه سری کانال های تلگرامی هست رایگانم هست دستور عروسکا رو گذاشته از روی اونا می تونین عروسکی که دوست دارین انتخاب کنین و ببافین ، نخ هم می تونین از نخای ایرانی مثل فدک ، اکریل تاب و رونیکا استفاده کنین هم می تونین از انواع نخای خارجی استفاده کنین ، آدرس چند تا کانال هم براتون  می فرستم 😊

🍀
چشم 😘

آورین فرزندم این پند را از من همیشه به یاد داشته باش زکات علم یاد دادن است😎😃😄

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹