2777
2789
عنوان

بی معرفت ترین ادمی ک ت زندگی دیدین کی بودع و چرا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم و دختراش چون کنار مادرشوهرم زندگی میکنم و همه جوره باهاشون یه رنگ و صادق بودم ولی اونا دو ...

یا صبر عیوب

اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی  گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶

دوستم صمیمیم چون میخواست ما بین منو عشقمو بهم‌بزنه ولی نتوتستتتت من‌زود فهمیدم و نزاشتم و الان  قطع رابطه کردم باهاش🤗

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

تمام دوستام 

حالا قبلیا هیچی 

ولی ی دوست داشتم دوست صمیمیم بود تا ازدواج کرد فقط واسه وقتی زنگ میزد ک باهام کار داشته باشه 

بعد عروسیشم چند بار  باز زنگ زد الکی تعارف کرد بیا خونمون و بعدش سوالشو پرسید بعدم گفت وای سارا من برم دیگه الان شوهرم میاد😐 یبارم ک گفت بیا خونمون گفتم ببین کی تنهایی بیام گفت باشه دیگه نگفت یبارم بهش گفتم دیدم ب رو خودش نمیاره بلاکش کردم اعصابمو خورد کرد😢

بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه                      خداوندا                                                      نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی.                                 نه انقدر بدم ک رهایم کنی ...                                     میان این دو گم شده ام                                     هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی                                                               خدایا رهایم نکن                                                     الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ...                                      اما تو ک دستت ب زمین میرسد                                            بلندم کن ....                        
خط دومتو یه بار دیگ بگو😐😐😐

ی ترانه هست 

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

من ی دوست چهارساله داشتم .خونه هم نمیرفتیم.باهم خیلی صحبت میکردیم یا قرار بیرون میذاشتیم.بعد زندگیش ی کم مشکل داشت .بعد ی مشاوره با شدهرش خوب شد ی بار اومد خونم .منم بهش پیام میدادم بازم بیا میگفت تو هم بیا .بهش گفتم تو بیا بعد من میام .بعد این پیامم دیگه چیزی نمیگفت .بعدش خیلی سرد شد نفهمیدم به خاطر اینکه میخواستم برم خونش باهام سرد شد یا واسه اینکه با شوهرش خوب شد دیگه احتیاجی به من نداشت.خیلی رو دلم موند .