می ری بی معرفت ولی ت اتافم از ات چن تا یادگاری موندع
اسم کاربریم :فاطماگل اسم ی سریال ترکی بود که دوسش داشتم 😁مخالف ازدواج در سن کم.اگه با نظرم الکی مخالفی (دنبال دعوایی ) ممنون میشم ریپ نزنی گیسامو ول کن تا گیساتو ول کنم 😒😶
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واااای خط دومت داغونم کرد ....فکر کردم روی کیبورد نشستی تایپ شده همینجوری
نگو واسه یه ترانه بوده
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دوست ۷سالم که الان یک ماهه ازش بی خبرم هر چی هم زنگ میزنم جواب نمیده قبلشم که همش خودم زنگ میزدم بهش
گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان ! برتولت برشت، سقراط مجروح
نه بسته ام به کس دل نه کسته بس ده من بل هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!
سعی میکنم کسی روم تاثیر نذاره جز خانواده .... مثلا یکی ک میره رفته اگه برگشت ک هیچ برنگشت برای من حکم هر انکه از دیده رود از دل بروده... تا حالا لقب بی معرفت ندادم ب کسی.... بود ک چ بهتر.. نبود اینقدر مشغله دارم ک بهش نمیرسه
بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم... ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل