2777
2789
عنوان

چیز کیک با پایه بیسکویت کی بلده؟😢

316 بازدید | 24 پست

مواد روشو اماده کردم ولی شدیدا بوی پنیر خامه ای میده وانیلم زدم اثر نکرد سری اولم ماده روی رو درس کردم کلا گلوله گلوله شد بچه ها کمکم کنید چیکارکنم؟

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

😐من بلد نیستم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پودر قند رو زدم با وانیل صب کردم ژلاتین رو نزدم که نبنده الان میخاستم پایه بیسکویت رو درس کنم بزارم فریزر بعد اون ژلاتین رو بزنم بریزم روش ولی بنظرم همه بوی پنیر میداد شما درس کردی؟خوشمزه میشه؟

وانیل و پودر قندم زدی؟اگه این کارا رو کرده باشی ژلاتینشم اضافه کن کاری با بوش نداشته باش روش ژله بیا ...

یه سوال ژلتین در چه حد باید باز بشه مایع باشه کامل یا کمی حل شه کافیه؟ شما درس کردی قبلا خوشمزه میشه؟برا شب یلدا دارم درس میکنم استرس گرفتم حس میکنم بدمزه میشه 

پودر قند رو زدم با وانیل صب کردم ژلاتین رو نزدم که نبنده الان میخاستم پایه بیسکویت رو درس کنم بزارم ...

بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی رو پودر کن بهش ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم کره بزن تو قالب قشنگ فشار بده بعد مواد پنیریتو بریز

🦋
بیسکوییت پتی بور یا ساقه طلایی رو پودر کن بهش ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم کره بزن تو قالب قشنگ فشار بده بعد مواد ...

اره بلدم فقط سری اول درس کردم گلوله گلوله شد مواد پنیرم بزار الان عکس میفرستم براتون

اه گوشیم پره عکس نمیفرسته نه سری دوم پنیرو خامه رو اول زدم بعد بقیه مواد رو ریختم بهترشد فک کنم ژلتین خوب باز نشده بوده